HALLOWEEN! Geniet van magische momenten in Disneyland® Paris incl. 1 dag entree, hotel en ontbijt Ontdek het geestige Disney Halloween Festival 2023. Het vrolijke en spannende Disney Halloween Festival met de drie halloweenteams: de dolle deugnieten, de schrikbarende schurken en de griezelige geesten. Welk team vind jij het verschikkeleukst? Het Disneyland® Park is versierd met schrikbarend mooie halloweendecoraties om je te verrassen. Kleurrijke pompoenen, herfstdecoraties en geestige geesten maken alles betoverend voor griezelfans van alle leeftijden.
Klaar voor kattenkwaad? Doe mee met de dolle deugnieten. Vier Halloween vrolijk met Mickey’s Halloween Celebration parade. Geniet wanneer de vreseleuke dolle deugnieten door het Disneyland Park trekken en stoppen voor een optreden bij het Kasteel van Doornroosje.
Haal kattenkwaad uit met de dolle deugnieten: vrolijke Disney Figuren zoals Goofy, Knabbel en Babbel en hun vrienden, spooktaculair gekleed in hun betoverende outfits.
Maleficent, Kapitein Haak en een heleboel andere Disney schurken zijn op zoek naar onschuldige vrienden zoals jij. Wanneer de zon ondergaat betoveren de schrikbarende schurken het Kasteel van Doornroosje met projecties, muziek en waterfonteinen. Een vreseleuk spooktakel!
Vergeet niet te genieten van de adembenemende shows, betoverende parades en de unieke charme van Disneyland Paris. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld vol betovering en plezier!
###Let op! Je mag zelf kiezen naar welk Park je wilt, Disneyland Park óf het Walt Disney Studios Park. Daarnaast dien je bij het maken van de reservering aan te geven in de comments op welke dag je naar het Park wilt!
**Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland Paris. Kinderen van 3 t/m 11 jaar ontvangen korting. Deze korting is al verwerkt in de totaalprijs.** _Je hoeft tijdens het boekingsproces de baby niet mee te rekenen. Graag **wel** in de opmerkingen doorgeven dat er een baby meekomt. Indien je een babybed op de kamer wenst, kun je dit ook hier doorgeven (op aanvraag!)_

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 150,30

Locatie

Grand Magic Hotel
20 Avenue de la Fosse des Pressoirs
77700 Magny-le-Hongre
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com