KERST! Beleef het magische Disneyland® Paris in de 2 Parken incl. 2 dagen entree, hotel en ontbijt Beleef de unieke kerstsfeer in Disneyland® Paris. Kerst is een tijd van magie, warmte en verwondering, en er is geen betere plek om deze feestelijke sfeer te ervaren dan in Disneyland Paris. Elk jaar, wanneer de winter zijn intrede doet, wordt dit betoverende Park omgetoverd tot een sprookjesachtige wereld vol glinsterende lichten, sprankelende versieringen en betoverende festiviteiten. Kerst in Disneyland® Paris is een viering die jong en oud betovert en in vervoering brengt.
Kerst in Disneyland® Paris is een tijd waarin dromen werkelijkheid worden. Het Park straalt een betoverende sfeer uit, en bezoekers kunnen niet anders dan zich laten meeslepen door de feestelijke geest die hier heerst. Of je nu met je gezin, vrienden of geliefde komt, deze betoverende kerstviering zal zeker een blijvende indruk achterlaten en warme herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Disneyland®Paris nodigt iedereen uit om de magie van Kerst te komen ervaren in een wereld waar sprookjes tot leven komen.
###Je dient bij het maken van de reservering aan te geven in de comments op welke dag je naar het Park wilt!
**Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland Paris. Kinderen van 3 t/m 11 jaar ontvangen korting. Deze korting is al verwerkt in de totaalprijs.** _Je hoeft tijdens het boekingsproces de baby niet mee te rekenen. Graag **wel** in de opmerkingen doorgeven dat er een baby meekomt. Indien je een babybed op de kamer wenst, kun je dit ook hier doorgeven (op aanvraag!)_

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 263,40

Locatie

Grand Magic Hotel
20 Avenue de la Fosse des Pressoirs
77700 Magny-le-Hongre
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com