Verblijf in Amrâth Hotel Alkmaar Amrâth Hotel Alkmaar ligt vlakbij het historische centrum van Alkmaar. Het vriendelijke personeel zorgt er voor dat je je thuis voelt en maakt je met plezier wegwijs in de stad. In de ontbijtruimte begin je de dag rustig onder het genot van een uitgebreid buffet. ’s Avonds kom je bij van een enerverende dag in de knusse bar met op de achtergrond vrolijke muziek die uit de jukebox klinkt. Voor een diner doe je bij de receptie tips op van de verschillende keukens die de stad te bieden heeft.
De knusse kamers van Amrâth Hotel Alkmaar zijn o.a. voorzien van koffie- en theefaciliteiten, televisie, kluis en een badkamer met bad en douche.
Vanuit Amrâth Hotel Alkmaar verken je gemakkelijk het mooie Alkmaar met haar historische gebouwen, verborgen steegjes en natuurlijk de beroemde Kaasmarkt. Nabij de prachtige St. Laurenskerk vind je het Stedelijk Museum Alkmaar. Hier leer je meer over de rijke geschiedenis van de stad en haar omgeving. In het aantrekkelijke centrum is het grote winkelaanbod goed voor uren shoppen. Alkmaar is een stad die onder meer dankzij haar ligging talrijke mogelijkheden voor een afwisselend verblijf biedt. Uitwaaien op een van de Noordzeestranden of een uitstapje naar de IJsselmeer dorpen zijn leuke alternatieven.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 48,09

Locatie

Amrâth Hotel Alkmaar
Geestersingel 15
1815 GA Alkmaar
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com