Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip in het culturele Wenen incl. vlucht en ontbijt Het 4*-Renaissance Wien Hotel heeft een rustige ligging in de Oostenrijkse stad Wenen nabij het centrum. Op steenworp afstand vind je het metrostation, met deze toplocatie ben je dus binnen no-time op alle trekpleisters van de stad. In het hotel kun je genieten van de heerlijke gerechten in het restaurant, sport je in het fitnesscentrum of is het tijd om te relaxen in de sauna. Alle kamers van het hotel zijn modern ingericht met een televisie, telefoon, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi in het hotel en parkeren is mogelijk tegen betaling. Stap in het vliegtuig en reis naar het indrukwekkende Wenen.
Traditie, kunst en cultuur is waar je zeker niks aan ontbreekt tijdens deze stedentrip. Door de rijke geschiedenis van de stad zijn er talloze bezienswaardigheden die jij kunt bezoeken en bewonder je de architectuur die de stad grote allure geven. Daarnaast komen ook de shop-a-holics aan hun trekken. Je kunt hier namelijk goed terecht bij de leukste winkels. Even bijkomen? Plof neer op een van de gezellige terrassen in de stad en geniet van een heerlijk hapje en een drankje.
Verder is een wandeling langs de Donau zeker een aanrader! Geniet van de natuur en laat alle indrukken van de dag even langs je heen gaan.
Heb je er nog niet genoeg van gehad? Duik dan ’s avonds de gezellige kroegen in en geniet van het bruisende uitgaansleven.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 19 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 219,00
2, 3 of 4 overnachtingen

Locatie

https://traveldeal.nl/ttr/?tt=32779_1749992_273331_&r=https%3A%2F%2Ftraveldeal.nl%2F331005%2Fgeniet-van-een-stedentrip-in-het-culturele-wenen-incl-vlucht-en-ontbijt
Linke Wienzeile Ullmannstrasse 71
1150 Wenen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com