Geniet van een 3-, 4-, of 5-daagse stedentrip naar Krakau incl. vlucht, transfer en hotel met ontbijt op toplocatie in het centrum Secesja Hotel is gelegen in de levendige, modieuze wijk Kazimierz en in de nabijheid van het Wawel-kasteel en de Grote Markt. Het is gelegen in het centrum van het culturele en amusementsleven van de stad met talrijke restaurants, pubs, musea en galerieën. Dankzij de perfecte locatie zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Krakau op loopafstand.
Voor een maaltijd of een drankje kun je in het hotel prima terecht Het restaurant van het hotel is gespecialiseerd in traditioneel Poolse en internationale gerechten.
Ook de kamers ontbreekt het aan niets e zijn o.a. voorzien van airconditioning, flatscreen tv en gratis Wi-Fi. Ga op stedentrip naar Krakau in Polen en overnacht in het fraaie Secesja Hotel. Dit staat in de trendy wijk Kazimierz, nabij het Koninklijke Kasteel en het grote marktplein met de majestueuze Mariakerk. Je zit hier echt in hartje stad en bent omringd door talloze cafés, restaurants en musea. Alle grote attracties van Krakau zijn te voet bereikbaar. Wil je eens wat anders doen? Laat je dan rondrijden in een koetsje voor een ontspannen rondrit. Tot slot is het heel indrukwekkend om een dag op excursie te gaan naar het voormalige concentratiekamp van Auschwitz.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 229,00
2, 3 of 4 overnachtingen

Locatie

Secesja Hotel
Paulińska 24
31-065 Krakau
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com