Verblijf 2 of 3 dagen in een splinternieuw Boutique hotel in Rotterdam incl. optioneel ontbijt Het Le Marin Boutique Hotel ligt in Rotterdam nabij het centrum en beschikt over een bar, terras, gratis Wi-Fi in alle ruimtes en een gemeenschappelijke lounge. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een waterkoker, kledingkast en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en een haardroger. Het hotel ligt in de buurt van de Markthal, Miniworld en Diergaarde Blijdorp.
Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren kan tegen betaling in de omgeving. Splinternieuw hotel in hartje Rotterdam! Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Je verblijft in het gloednieuwe Le Marin Boutique Hotel op het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West. Ga op ontdekking in de stad met de highlights-map in je broekzak die je langs de verborgen parels van de havenstad leidt en leer meer over de bijzondere stadshistorie. Even rusten? Op de Willemskade is het goed toeven. Geniet van het uitzicht op de Erasmusbrug en de boten die langs varen onder het genot van een verfrissend drankje!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 19 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 52,50
1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies

Locatie

https://traveldeal.nl/ttr/?tt=32779_1749992_273331_&r=https%3A%2F%2Ftraveldeal.nl%2F124781%2Fsplinternieuw-boutique-hotel-in-rotterdam-incl-optioneel-ontbijt
Henegouwerplein 56-58, Delfshaven
3021 PN Rotterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com