Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een centraal gelegen 4*-hotel in nabij Amsterdam Op een zeer centrale locatie vind je het Corendon Village Amsterdam in het dorp Badhoevedorp.
Het is een 4*-hotel die over alle faciliteiten beschikt wat jij nodig hebt voor een gerust verblijf. Denk hierbij aan een restaurant, bar en wellnesscentrum om even helemaal tot rust te komen.
Dicht bij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of de airport shuttleservice van het hotel sta je al binnen 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het Lorentzplein in Badhoevedorp ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het hotel. Hier vind je enkele winkels, waaronder twee supermarkten en een drogisterij. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik. Er even lekker tussenuit en verblijven in het 4*-Corendon Village Amsterdam, hoe lekker is dat! Het hotel is zeer centraal gelegen, waardoor jij tijdens je verblijf alle kanten op kunt. Zo kun je het veelzijdige centrum van Amsterdam bezoeken, Het Amsterdamse Bos ingaan met een prachtige natuurrijk omgeving of maak jij een wandeling over het strand in Zandvoort. ’s Avonds duik je nog even het wellnesscentrum in en kun je volledig ontspannen en geniet je na van je dag in het centrum, de natuur of op het strand.
Kortom: tijdens jouw verblijf in Badhoevedorp hoef jij je geen moment te vervelen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 19 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 64,12
1, 2 of 3 overnachtingen

Locatie

https://traveldeal.nl/ttr/?tt=32779_1749992_273331_&r=https%3A%2F%2Ftraveldeal.nl%2F310790%2Fverblijf-in-een-4-hotel-nabij-amsterdam
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com