Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het sfeervolle Haarlem incl. ontbijt Het 4*-Carlton Square Hotel Haarlem is gevestigd aan de rand van het levendige centrum van Haarlem. Het hotel biedt jou een ideale uitvalsbasis waar jij je thuis zult voelen. In het hotel geniet je van het restaurant of gezellige bar waar het personeel voor je klaarstaat. Je verblijft in één van de 124 comfortabele kamers die zijn voorzien van een airconditioning, televisie, minibar, koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk tegen meerprijs. Wil jij er even tussenuit? Dan is het gezellige en sfeervolle centrum van Haarlem zeker een goede keuze! De stad staat bekend om zijn authentieke boetiekjes, leuke uitstapjes en culturele bezienswaardigheden. Zo bezoek je de kerk Grote of Sint-Bavokerk of neem je een kijkje in het oudste museum van Nederland: Teylers Museum. Slenter door het centrum en laat je verrassen van alles wat de stad te bieden heeft.
Tot rust komen doe je tijdens een heerlijke strandwandeling op het strand van Bloemendaal of Zandvoort aan Zee. Tijdens de zonnige zomerdagen strijk je je handdoek neer en neem je een frisse duik in het zeewater.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 19 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 57,50
1, 2 of 3 overnachtingen

Locatie

https://traveldeal.nl/ttr/?tt=32779_1749992_273331_&r=https%3A%2F%2Ftraveldeal.nl%2F323462%2Fverblijf-in-het-sfeervolle-haarlem-nabij-bloemendaal-incl-ontbijt
Baan 7
2012DB Haarlem
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com