Stad van de liefde!

In een romantische bui? Of meer liefhebber van kunst en cultuur? Een combinatie van die twee, of gewoon lekker een paar dagen weg. Boek ook eens een stedentrip naar de stad van de liefde; Verken Parijs via DagjeuitPagina.nl kun je nu 2 dagen naar Parijs vanaf 89,95.

Klik ook hier om je 2 daagse Verken Parijs trip te boeken.

Hotel Ibis Paris Rungis Orly:

Je vebrlijft tijdens dit arrangement in het *** Hotel Ibis Paris Rungis Orly, of een gelijkwaardig hotel zoals bijvoorbeeld het Hotel Chateaubriand Malabry. Beide hotels zijn voorzien van nette kamers die van de gebruikelijke moderne faciliteiten zijn voorzien. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt buffet voor je klaar. En beide hotels beschikken over gratis wifi.

Verken Parijs, de stad van de liefde

Verken Parijs:

Parijs beschikt haast over meer bezienswaardigheden die er toe doen, dan we weer kunnen geven. Maar de belangrijkste willen we je niet onthouden:

De Eifeltoren:

Deze markante toren is met stip natuurlijk het aangezicht van Parijs en de grootste en belangrijkste bezienswaardigheden. Als je Parijs bezoekt, moet je op zijn minst de Eifeltoren beklommen hebben. Vanaf de toren heb je onder andere een prachtig uitzicht over de stad.

Klik hier om je entree tickets voor een bezoek aan de Eiffeltoren met gids en per lift te bestellen.

Klik hier om je entree tickets voor een bezoek aan Eiffeltoren met een lokale gids en via de trap, dus zelf klimmen, à 34,= te bestellen.

Arc de triomphe tijdens verken Parijs

Arc de Triomphe:

De Arc de Triomphe is een opvallende triomf boog van circa 50 meter hoog. De boog is gebouwd in de tijd van Napoleon en vind je op één van de drukste verkeersknooppunten van de stad. Je kunt het dak beklimmen en dan heb je een prachtig uitzicht over de Parijs.

Klik hier om je entree tickets voor de Arc de Triomphe, skip the line en toegang tot het dak, à 13,= te bestellen.

Het Louvre

Het Louvre:

Het Louvre is één van de meest bekendste museums ter wereld. Dit museum exposeert wereldberoemde stukken zoals dé Mona Lisa en Venus van Milo. Het museum trekt ieder jaar bijzonder veel bezoekers. Zoveel dat er dagelijks lange rijen voor de kassa’s staan. Een goede tip is om nu alvast je entree ticket te bestellen.

Klik hier om je entree ticket voor Het Louvre à 17,= plus 3,= boekingskosten te bestellen.

Tour Montparnasse

Verken Parijs en doe de Tour Montparnasse:

Vanaf de Eiffeltoren heb je al een prachtig uitzicht over de stad. Maar als je echt een goed uitzicht wilt hebben, is het aan te raden om dat eens vanaf de Tour Montparnasse te doen. Vanaf het observatieplatform op de 56e verdieping is het uitzicht, met name bij helder weer, in één woord geweldig.

Klik hier om je entree tickets voor Tour Montparnasse inclusief toegang to het observatieplatform op de 56e verdieping te bestellen.

Verken Parijs en bezoek de Crazy Horse Paris

Crazy Horse Paris:

Als je je stedentrip Paijs helemaal compleet wilt maken, moet je beslist een voorstelling hebben bijgewoond in de beruchte en beroemde Crazy Horse Paris. Dit jaar wordt het 65 jarige jubileum gevierd met een nieuwe show. Bezoek deze unieke club en kijk ademloos naar een mix van klassiek en nieuw cabaret in lingerie. Kortom daar moet je beslist geweest zijn.

Klik hier om je entree tickets voor de Crazy Horse Paris à 107,= te bestellen.

Thoiry Zoo Safaripark in Parijs

Thoiry Zoo Safaripark:

Parijs beschikt ook over een dierentuin, het Thoiry Zoo Safaripark. Kom ook eens kijken hoe de Fransen hun dierentuin beleven. Ontdek de dierentuin, het safaripark en de wildlife lichtshow.

Klik hier om je entree tickets voor het Thoiry Zoo Safaripark à 26,50 te bestellen.

Deze Verken Parijs reis is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1 Maal ontbijtbuffet
  • Stadstour
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 20 kg bagage

Klik ook hier om je 2 daagse Verken Parijs trip te boeken.

Andere opties voor Verken Parijs:

Voor de één is twee dagen te lang en voor de ander is twee dagen weer veel te kort. Vandaar dat je bijvoorbeeld ook kunt kiezen om één dag naar Parijs te gaan per bus, maar eventueel ook drie dagen.

Klik hier om je ééndaagse bus Parijs vanaf 37,50 te boeken.

Klik hier om je driedaagse busreis Parijs, inclusief hotel vanaf 119,95 te boeken.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze site keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Verken Dubai inclusief vlucht, logies plus ontbijt en transfer en de stedentrip Marrakesh.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 27 februari t/m ma 28 december 2020

Prijzen

Vanaf 89,95

Locatie

Hotel Ibis Rungis
Rue Mondetour 1
94656 Parijs, Frankrijk
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com