Stad van de liefde!


Parijs Verkennen:

Parijs beschikt haast over meer bezienswaardigheden die er toe doen, dan we weer kunnen geven. Maar de belangrijkste willen we je niet onthouden. Dus een stedentrip Parijs en wij hebben de tips en tickets.

Parijs moet je gezien en ervaren hebben. Niet alleen met een schoolreis, maar natuurlijk met je vriendin of vriend of je familie. Het is romantisch, historisch, bijzondere wijken, heerlijk eten en gezellig! Hoe moet je de sfeer omschrijven… ga heen en ga deze prachtige stad ervaren. Wedden dat je ooit weer eens gaat.

Romantische stedentrip Parijs
Romantische stedentrip Parijs

Bezienswaardigheden en kortingskaarten!

Er is enorm veel te zien in Parijs. Natuurlijk de beroemde en bekende plekken, maar ook andere bijzondere ervaringen. Bij elke bezienswaardigheid, kan je direct kijken hoe duur de tickets zijn. Makkelijk om ze tevoren online te boeken, dat kan thuis, maar ook in je hotel en last minute voor de deur van een museum… je wilt niet in de rij staan, dan koop je toch een toegangskaart met skip the line mogelijkheid.

De Eifeltoren:

Deze markante toren is met stip natuurlijk het aangezicht van Parijs en de grootste en belangrijkste bezienswaardigheden. Als je Parijs bezoekt, moet je op zijn minst de Eifeltoren beklommen hebben. Vanaf de toren heb je onder andere een prachtig uitzicht over de stad.

Klik hier om je entree tickets voor een bezoek aan de Eiffeltoren met gids en per lift te bestellen.

Klik hier om je entree tickets voor een bezoek aan Eiffeltoren met een lokale gids en via de trap, dus zelf klimmen, te bestellen.

Arc de triomphe tijdens verken Parijs

Arc de Triomphe:

De Arc de Triomphe is een opvallende triomf boog van circa 50 meter hoog. De boog is gebouwd in de tijd van Napoleon en vind je op één van de drukste verkeersknooppunten van de stad. Je kunt het dak beklimmen en dan heb je een prachtig uitzicht over de Parijs.

Klik hier om je entree tickets voor de Arc de Triomphe, skip the line en toegang tot het dak te bestellen.

Het Louvre

Het Louvre:

Het Louvre is één van de meest bekendste museums ter wereld. Dit museum exposeert wereldberoemde stukken zoals dé Mona Lisa en Venus van Milo. Het museum trekt ieder jaar bijzonder veel bezoekers. Zoveel dat er dagelijks lange rijen voor de kassa’s staan. Een goede tip is om nu alvast je entree ticket te bestellen.

Klik hier om je entree ticket voor Het Louvre te bestellen.

Tour Montparnasse in Parijs
Tour Montparnasse in Parijs

Doe de Tour Montparnasse:

Vanaf de Eiffeltoren heb je al een prachtig uitzicht over de stad. Maar als je echt een goed uitzicht wilt hebben, is het aan te raden om dat eens vanaf de Tour Montparnasse te doen. Vanaf het observatieplatform op de 56e verdieping is het uitzicht, met name bij helder weer, in één woord geweldig.

Klik hier om je entree tickets voor Tour Montparnasse inclusief toegang to het observatieplatform op de 56e verdieping te bestellen.

Tootbus: Hop-On-Hop-Off Tour Parijs + Rondvaart over de Seine

Met dit ticket het je toegang voor de hop on hop off bus. Dus bekijk de bezienswaardigheden eerst uit de bus. Je krijgt een goed beeld waar je naar binnen wilt en waar niet. Tevens is dit ticket geldig voor een prachtige rondvaart over de Seine. Een stad ziet er anders uit vanaf het water. Genieten dus van een andere kant van Parijs.

Crazy Horse Paris:

Als je je stedentrip Paijs helemaal compleet wilt maken, moet je beslist een voorstelling hebben bijgewoond in de beruchte en beroemde Crazy Horse Paris. Vorig jaar werd het 65 jarige jubileum gevierd met een nieuwe show. Bezoek deze unieke club en kijk ademloos naar een mix van klassiek en nieuw cabaret in lingerie. Kortom daar moet je beslist geweest zijn.

Crazy horse Parijs
Crazy Horse Parijs

Klik hier om je entree tickets voor de Crazy Horse Paris te bestellen.

Thoiry Zoo Safaripark:

Parijs beschikt ook over een dierentuin, het Thoiry Zoo Safaripark. Kom ook eens kijken hoe de Fransen hun dierentuin beleven. Ontdek de dierentuin, het safaripark en de wildlife lichtshow.

Klik hier om je entree tickets voor het Thoiry Zoo Safaripark te bestellen.

Stedentrip Parijs.. tips en tickets!

Tickets voor Paleis van Versailles, tuinen en landgoed

Mocht je tijd hebben dan moet je beslist het Paleis van Versailles zien. Indrukwekkend groot!

Het hoofdpaleis en de tuinen zijn buitengewoon extravagant. Het heeft meer dan 700 kamers, 18e-eeuwse Franse kunst, een operahuis en een 75 meter lange spiegelzaal met beelden en bustes.

In de tuinen vind je allerlei luxe en dwaasheden waar een Europese vorst niet omheen kan: zorgvuldig onderhouden gazons en sierlijke barokke fonteinen.

Paleis Versailles
Paleis Versailles

Mogelijkheden om in Parijs te verblijven

Slenteren door Parijs
Slenteren door Parijs

Voor de één is twee dagen te lang en voor de ander is twee dagen weer veel te kort. Vandaar dat je bijvoorbeeld ook kunt kiezen om één dag naar Parijs te gaan per bus, maar eventueel ook drie dagen. Kijk eens naar de opties die er zijn. Maar natuurlijk kan je ook met je eigen auto of trein. Dan kan je je eigen hotel of vakantiewoning of naar de camping.

Klik hier om je ééndaagse bus Parijs vanaf 59,95 te boeken.

Klik hier om je driedaagse busreis Parijs, inclusief hotel vanaf 199,95 te boeken.

Klik ook hier om je 2 daagse Verken Parijs trip te boeken:

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze site keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Verken Dubai inclusief vlucht, logies plus ontbijt en transfer en de stedentrip Marrakesh.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 20 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

Vanaf 59,95

Locatie

Parijs
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com