8,05 Korting!


Oude tijden herleven met bezoek aan Het Beatles Museum in Alkmaar. Een museum rondom het legendarische muzikale viertal uit Liverpool. Deze band had als bij naam The Fab Four. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 54%. Je bestelt al een toegangskaartje via deze website voor slechts 6,95, in plaats van 15,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 8,05 per entree ticket. En je hoeft natuurlijk niet te wachten in de rij voor de kassa’s

Klik hier om je entree tickets voor Het Beatles Museum in Alkmaar te bestellen.

Bekijk voor een impressie onderstaande filmpje uit 2010:

Het Beatles Museum in Alkmaar:

Kun je ze nog meezingen? Die geweldige hits van The Beatles uit de jaren 60? Hey Jude, Help, Please please me, Twist and Shout om maar eens een paar hits van toen te noemen. Legendarisch! Je kunt genieten van bijzondere geluids- en beeldopnamen in de speciale daarvoor ingerichte ruimte. In het museum kun je jezelf laten fotograferen op Abbey Road of voor de enorme uitgave van de Sgt.Pepper albumhoes. Ook is er een mogelijkheid voor rondleidingen. Verder er zijn er diverse thema tentoonstellingen!

Het Beatles Museum Alkmaar

Wat kun je verwachten van Het Beatles Museum:

Natuurlijk je entreeticket voor Het Beatles Museum ter waarde van 15,00. Maar met dit toegangskaartje heb je tevens ook toegang tot het Elvis- en het Zeezender Museum. Dus 3 musea voor de prijs van 1! Is dat geen goede deal? In Het Beatles Museum bevindt zich de grootste privécollectie over de populaire groep uit de jaren ’60-70 The Beatles. Daarnaast staan er duizenden Elvis items staan uitgestald in de prachtige vitrinekasten en langs de wanden. In het Zeezender Museum kun je de op schaal gemaakte zeezendschepen gebouwd door Hans Hettelder bewonderen.

Klik hier om je entree tickets voor Het Beatles Museum in Alkmaar te bestellen.

Het Beatles Museum Alkmaar

Stedentrip Alkmaar:

Maak je bezoek aan Het Beatles Museum compleet door er een Dagje Alkmaar van te maken. Of plak er eens 1 of meer dagen aan vast om de hele regio op je genmak te kunnen verkennen Boek daarom eens een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting in Alkmaar of omgeving.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 20 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11.00 - 16.30 uur
Donderdag 11.00 - 16.30 uur
Vrijdag 11.00 - 16.30 uur
Zaterdag 11.00 - 16.30 uur
Zondag 12.00 - 16.30 uur

Prijs

Van 15,00 voor maar 6,95

Locatie

Het Beatles Museum
Pettemerstraat 12a
1823 CW Alkmaar
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com