Top arrangementen!


Uit in Drenthe! Lekker aktief en ontspannen bezig zijn met familie, vrienden of collega’s kun je uitstekend in de Bonte Wever in Assen. Via DagjeuitPagina.nl is er de mogelijkheid om een keuze uit één van de diverse arrangementen te maken en te boeken.

Klik ook hier om je bowling of één van de andere diverse arrangementen bij de Bonte Wever in Assen te reserveren.

Keuze uit Diverse Arrangementen:

Bowling Arrangement:

Lekker sportief bezig zijn met de hele familie, collega’s of vrienden! Dat doe je tijdens een bowling arrangement. Of je nu heel goed bent of bijvoorbeeld een leek onder de beginners. Het maakt niet uit. Bowling is altijd leuk en vooral een ontspannen gezelschapsspel. Heerlijk om onder het genot van een hapje en een drankje je punten te scoren. En om te kijken hoe de andere deelnemers het eraf brengen. Lukt het jou om strike na strike te gooien en ben jij die King of Queen of the match? Of ga je meer voor de gezelligheid. Kortom kom maar gauw eens langs voor een ontspannen dagje uit.

Dag Arrangementen De Bonte Wever:

Je kunt onder andere kiezen voor 3 verschillende dag arrangementen. Kies maar uit welk arrangement bij jou past. Je hebt onder andere de keuze uit:

  • 34,50 per persoon voor een all in dagje basis arrangement met zwemmen bowlen, lunchen en nog meer
  • 49,50 per persoon voor een all in dagje extra arrangement met zwemmen, bowlen dineren en nog meer
  • 59,50 per persoon voor een all in dagje luxe arrangement met zwemmen, bowlen, dineren, lunchen en nog veel meer

NB: De dag arrangementen zijn op dit moment tijdelijk niet te boeken.

dagarrangement in de Bonte Wever

Avond Arrangementen De Bonte Wever:

In de super gezellige café straat vind je vast wel iets waar je je prettig voelt. Kom maar eens kijken in de après ski bar, de Bier Stube. Of vind je het veel gezelliger in de Scheepsbar. Bovendien is er voor de motor fantaten de Motorbar. Kijk maar wat het wordt, gezellig een terrasje pikken met een hapje en drankje en mensen kijken? Of liever zelf actief bezig zijn en meedoen aan een wedstrijdje darten, biljarten, sjoelen evenals een potje air hockey. Overigens niet te vergeten, er is ook live muziek waar je lekker op kunt swingen. Maar misschien ben je meer in de stemming om samen met een gezelschap een moord op te lossen tijdens het moorddiner. Kortom er is keuze genoeg. Voor wat betreft de avond arrangementen kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse arrangementen:

all in avondjes uit in de Bonte Wever

Klik ook hier om je bowling of één van de andere diverse arrangementen bij de Bonte Wever in Assen te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in 3 daags arrangement Drenthe, stedentrip Haarlem met logies en ontbijt en Hotelaanbieding voor 2 personen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 10 juli t/m do 31 december 2020

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Meer informatie / boeken


Booking.com