50% Korting!


Wie kent het niet. Bijna iedereen is er groot mee geworden, of klein bij gebleven LEGO! In Billund, Denemarken kun je je weer jong voelen of groot, net wat je wilt in Legoland. Heerlijk ongedwongen spelen met en genieten van lego. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu familietickets bestellen met 50% korting van 160,00 voor slechts 79,90. Dat scheelt je dus al gauw 80,10 voor een heel gezin! Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Klik ook hier om je familie entree tickets voor Legoland in Denemarken te bestellen.

https://www.youtube.com/watch?v=WBYdXh_vF_U&t=140s

Legoland Denemarken:

Legoland Denemarken is een super attractiepark waar meer dan 55 verschillende attracties en meer dan 60 miljoen legoblokjes op je liggen te wachten. Het attractieterrein is circa 14 hectare groot! Hier raak je werkelijk nimmer uitgespeeld. Je kunt het ene avontuur na het andere avontuur beleven. In het park zijn er grootse avonturen te beleven en spannende attracties te bezoeken voor zowel jong als oud. Betreed de verschillende themazones en vecht tegen piraten, maak expedities naar geheimzinnige tempels, ga op jacht naar vampieren, stap binnen in angstaanjagende spookhuizen, beleef de meest spannende avonturen met ridders, maak poolreizen en breng een bezoek aan de diepste oceanen ter wereld. Durven jij en je familie het aan om mee te doen aan de experimenten van “The Crazy Scientist”? Of test je ninjavaardigheid in LegoNinjago World. Kortom waar wacht je nog op? Kom snel naar Billund en maak je eigen lego avontuur!

Genieten met de hele familie in Legoland, Denemarken

Battle of the Brick in Legoland:

Battle of the Brick is de nieuwste attractie van het jaar in Legoland. Een waar spektakel met een show van ridders en echte levende paarden. Deze dappere krijgsridders gaan tot het uiterste om de felbegeerde Lego trofee te winnen. En jij kunt daarbij helpen!

Onvoorstelbaar wat er met lego gebouwd is in Legoland, Denemarken

De vijf hoogste gebouwen ter wereld:

In Miniland kun je je ogen uitkijken hoe men de vijf hoogste gebouwen ter wereld heeft nagebouwd met wel 830.000 lego blokjes. Kom ook de replica’s van de Burj Khalifa, Shanghai-toren, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center en Taipei 101 bewonderen.

Openingstijden Legoland:

Legoland is vanaf de pasen tot en met de herfstvakantie dagelijks geopend vanaf omstreeks 10.00 uur. Als je Legoland wilt bezoeken kijk dan altijd eerst op de website van Legoland of ze echt wel geopend zijn. Want buiten het hoofdseizoen in de maanden juni, juli en augustus is het park beperkt geopend.

Niet meer te tellen zoveel blokjes en zoveel modellen in Legoland, Denemarken

Klik ook hier om je familie entree tickets voor Legoland in Denemarken te bestellen.

Een bezoek aan Legoland Denemarken is bijvoorbeeld prima te combineren met een korte of langere vakantie naar Denemarken.

Klik hier om er een echte vakantie van te maken en bijvoorbeeld een gezellige overnachtings accomodatie te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar het Euro Park in Rust, Duitsland, Kernies Familiepark in Kalkkaer, Duitsland en Phantasialand in Brühl, Duitsland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 21 juli t/m zo 1 november 2020

Openingstijden

Vanaf de pasen tot en met de herfstvakantie dagelijks geopend vanaf 10.00 uur
De sluitingstijden wisselen.

Prijs

79,90
Van 160,00 voor slechts 79,90
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

LEGOLAND® Billund Resort
Nordmarksvej 9
7190 Billund, Denemarken
Meer informatie / boeken


Booking.com