Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Boek hier nu je wel heel erg voordelige wellness arrangement in de buurt van de stad Groningen. 2 of 3 dagen wellness in een **** hotel met een korting van 58% van €59,= voor slechts €25,=.

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Fletcher Hotel Restaurant Langewold in Roden, onder de rook van de stad Groningen. Dit hotel beschikt over comfortabel ingerichte hotelkamers die allen zijn voorzien van de moderne gemakken en de WIFI is gratis.

Klik hier om je wellness arrangement in Groningen te boeken.

Wellness resort SpaWell:

Op circa 10 minuten rijden ligt het wellness resort Spawell. Als je dit arangement boekt, is dat inclusief een dag bezoek aan dit wellness resort. Het resort beschikt over diverse sauna types en baden. Maak kennis met het uitgebreide assortiment aan arrangementen en laat jezelf verwennen.

https://www.youtube.com/watch?v=UYc6YWejCW8

Wandelen en fietsen:

Het Fletcher Hotel Restaurant Langewold in Roden is een ideale plek om dagjes uit in de omgeving te ondernemen. In de (ruime) omgeving vind je prachtige wandel- en fietsroutes. Deze routes zijn aangegeven middels (fiets)knooppunten. Op die manier is het erg eenvoudig om je kortere of langere wandel- of fietsroute te plannen.

Steden in de omgeving:

Roden ligt mooi centraal ten opzichte van de steden Groningen, Drachten en Assen. In alle drie de steden kun je heerlijk winkelen, een terrasje pakken of op culinair gebied je hart ophalen.

Groningen:

Groningen is een bijzonder gezellige studentenstad, waarnaar je prima een dagje uit kunt plannen. Een prachtig centrum waar je plezierig kunt winkelen. Breng ook eens een bezoek aan het Groninger museum. Dat is gevestigd in een spraakmakend gebouw, recht tegenover het Centraal Station. Ook de wachtruimte van het Centraal Station Groningen is een bezoek meer dan waard. Het is namelijk enkele jaren geleden in oude stijl gerestaureerd. In Groningen vind je ook het Noordelijk Scheepvaart museum.

Assen:

Assen is de hoofdstad van Drenthe en een rustig en relaxt provinciestadje. Het Drents museum bevindt zich in Assen en heeft regelmatig spraakmakende exposities. Vanaf december 2018 tot en met 5 mei 2019 wordt de tentoonstelling “Nubiërs, het Land van Zwarte Farao’s” geëxposeerd. In Assen kun je heerlijk winkelen en er worden regelmatig leuke evenmenten georganiseerd wat vele bezoekers trekt. Met name op en rond het TT circuit, maar ook een bluesweekeind, internationale tattoo conventie of andere muziek evenementen.

TT-Run 2017 - Racen met je loopschoenen over het "heilige asfalt"! - TT Circuit Assen - Running Experience in The Cathedral of Speed

Drachten:

Bezienswaardigheden in Drachten zijn onder andere het museum van Drachten en de Grote Kerk. Nabij Nijbeets kun je een bezoek brengen aan het openluchtmuseum It Damshus.

Nationaal Park:

Nationaal Park Drents Friese Wold:

Vlakbij Roden begint het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit prachtige park is circa 61 km2 groot en herbergt een enorme diversiteit aan flora en fauna. Je vindt er zowel bos als heide en stuifzand gebieden. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Midden in het gebied, in de buurt van Diever, bevindt zich nog een onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog. En in het dorp Veenhuizen vind je het gevangenismuseum.

De Alde Feanen Nationaal Park:

Bij Drachten vind je het Alde Feanen Nationaal Park. Het park is circa 25 km2 groot en een uniek gebied om te wandelen of te fietsen. Boek ook eens een boottocht door het park en bekijk de natuur van de waterkant.

Paterswoldsemeer:

Een ander bijzonder en prachtig gebied om te recreëren is het Paterswoldsemeer. Dit gebied is uitgeroepen tot één van de mooiste plekken ter wereld. Dit circa 9000 hectare grote watersport gebied ligt ten zuiden van de stad Groningen en grenst aan het Hoornsemeer.

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 dag entree tot SpaWelness in Peize ter waarde van €30,50
  • 1 keer TREATMENTS product ter waarde van €8,50
  • wifi en parkeren bij het hotel is gratis

Klik hier om je wellness arrangement in Groningen te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 30 december t/m ma 24 juni 2019

Prijs

Vanaf €25,=
Van €59,= voor maar vanaf €25,=

Locatie

Fletcher Hotel Restaurant Langewold
Ceintuurbaan Noord 1
9301 NR Roden






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com