Voor echte daredevils!

Voel jij je ver verheven boven Amsterdam? Boek dan gauw een uitje naar de Amsterdam Lookout en bekijk Amsterdam met “arendsogen”.

Voor de mega ultra super die hards onder ons is er werkelijk een unieke belevenis om op je “have done” lijstje te hebben staan. Namelijk de hoogste schommel van Europa! Wow! Met de adrenaline rush op standje plus 10 schommel je op ongeveer 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren. Een adembenemend uitzicht over de stad Amsterdam valt je ten deel. Uitsluitend en alleen geschikt voor de echte thrillseekers en daredevils. Natuurlijk denken we daarbij aan de veiligheid. Je zit absoluut gezekerd met een veiligheidsvest in de schommel. Als je geluk hebt en het is een heldere dag is het zicht zo weids dat je soms de Domturen in Utrecht vanaf je schommel kunt zien.

Klik hier om je tickets voor Amsterdam Lookout en Over the Edge schommel te boeken.

Andere activiteiten:

Naast de schommel kun je ook het skydeck bezoeken. Vanaf deze plaats heb je een 360 graden panorama zicht over de stad Amsterdam.

Eten en drinken kun je doen in het Panorama restaurant op de 20e etage en de Rooftop bar op de 21e etage. Stel je eens voor wat een prachtig uitzicht je hebt als je aan het genieten bent van je drankje, je lunch of snack. De keuken is geopend tot 16.30 uur. Het nuttigen van een drankje en of eenvoudige snack kan bij de Rooftop bar, naast de schommel.

Dineren kun je ook vanaf 18.00 uur, maar in verband met de enorme aanvraag, dien je daarvoor wel apart te reserveren.

Met je ticket krijg je toegang tot de indoor interactieve state of the art Amsterdam tentoonstelling.

En natuurlijk mag een een souvenir winkel niet ontbreken. De A’DAM Gift shop is gevestigd op de eerste verdieping. Kun je nog even rustig rondkijken of heb je nog last van knikkende knieën na je adrenaline kick ?

Aan het ticket wat je boekt hangt een tijdslot. Dit tijdslot beslaat 20 minuten. Als je je tijdslot mist wordt er geen garantie gegeven voor een ander of later tijdslot.

Klik hier om je tickets voor Amsterdam Lookout en Over the Edge schommel te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 22 juli t/m ma 13 januari 2020

Openingstijden

dagelijks van 10.00 - 22.00 uur
laatste toegang 21.00 uur

Prijzen

€18,99

Locatie

A'dam Lookout
Overhoeksplein 5
1031 KS Amsterdam
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com