30,00 Korting!


Verwen jezelf, je partner of een ander eens met een super romantische Sunset Cruise IJsselmeer. Als een heuse echte ontdekkingsreiziger vaar je de zonsondergang tegemoet. Genieten van een prachtig uitzicht, terwijl je samen kunt genieten van een hapje en een drankje. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope vouchers bestellen voor een dergelijke unieke avond met een korting van wel 30%. Je bestelt namelijk al vouchers voor slechts 69,00 in plaats van 99,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 30,00 per voucher. Dat is dus dubbel genieten!

Klik hier om je goedkope vouchers voor een Sunset Cruise IJsselmeer te bestellen.

Sunset Cruise op De Bounty vanuit Lelystad

Sunset Cruise IJsselmeer:

Wie wil dat nou niet? Heerlijk ontspannen en relaxt genieten van een hapje en drankje, aan boord van het dwarsgetuigde zeilschip, De Bounty. Ondertussen de mooiste zonsondergangen tegemoet varen. Dit terwijl je door schitterende natuur zeilt en kunt genieten van een hapje en een drankje. En als de weersomstandigheden dit toelaten kun je zelfs op zoek gaan naar het nieuwste stukje Nederland; de Marker Wadden! Daarnaast ben je ook nog eens in gezelschap van aardige en vriendelijke mensen. Kortom: Een prachtige avond beleven, waar je nog lang met veel plezier aan terug zult denken.

Sunset Cruise IJsselmeer

De Bounty:

Het schip waar je de Sunset Cruise mee gaat ondernemen, is De Bounty. Die naam zal je vast bekend voorkomen, want dat was namelijk ook de naam van het wereldberoemde schip waarop in 1789 op de Stille Oceaan muiterij was uitgebroken. En waarvan een bekende film is gemaakt. Bounty is een prachtig traditioneel zogenaamd dwarsgetuigd zeilschip van het type Brigantijn. Ze zeilt onder maar liefst 9 zeilen, met een totaal zeiloppervlakte van 405 vierkante meter. Daarnaast zijn er in totaal ruim 114 lijnen om dit allemaal te besturen. En daarom is dit een uniek schip op de Nederlandse binnenwateren.

Programma Sunset Cruise IJsselmeer:

  • 19.00 – 19.20 uur Ontvangst met een tropisch welkomstdrankje
  • 19.30 uur Na het palaver van de kapitein gaan de trossen los.
  • Na aanmonsteren en gedurende het verblijf aan boord is het mogelijk eten te bestellen.
  • 21.15 – 22.45 uur Tijdens het zeilen serveren ze 2 rondes warme borrel of koude snacks.
  • 23.00 uur Aanmeren Bataviahaven te Lelystad.

Klik hier om je goedkope vouchers voor een Sunset Cruise IJsselmeer te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd naar Zeilen op IJsselmeer en Zeilvakantie in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 21 mei t/m wo 31 december 2025

Prijs

Vanaf 13 jaar oud van 99,00 voor maar 69,00
Kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar oud van 49,50 voor maar 34,50

Locatie

Bataviahaven
Claerbeek 41
8242 KG Lelystad
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com