De Moeke Zorn: Een Comfortabel Zeilschip met Een Rijke Geschiedenis
De Moeke Zorn, oorspronkelijk gebouwd in 1910 in Veendam, is een schip met een indrukwekkende geschiedenis. Ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan heeft het schip een grondige renovatie ondergaan, waardoor het minstens nog eens 100 jaar mee kan!
Als gastheer verwelkomt schipper en eigenaar Gerrit Boonen je aan boord. Met meer dan 35 jaar ervaring bij de Koninklijke Marine, is het schip bij hem in veilige handen. Hij stelt het welzijn van zijn gasten altijd voorop en zijn gastvrijheid is zijn tweede natuur.
De Moeke Zorn is een comfortabele tweemast Klipperaak
De Moeke Zorn, een tweemast-klipperaak, behoort tot de meest comfortabele schepen in de vloot. Het interieur straalt warmte, licht en comfort uit. Het dagverblijf bevindt zich op een verhoogd niveau, waardoor je naar buiten kunt kijken en in contact kunt blijven met wat er op het dek gebeurt. Het schip beschikt over tien tweepersoonshutten die privacy garanderen. Daarnaast zijn er twee douches en twee toiletten aanwezig. De ruime en goed uitgeruste kombuis biedt veel werkruimte, waardoor koken aan boord een waar genot is.
De Moeke Zorn is bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook bedrijven vinden hier een perfecte locatie voor hun bedrijfsuitjes en trainingen. Zelfs kleinere school- en jeugdgroepen beleven vaak geweldige avonturen aan boord van dit schip.
Geniet van een Onvergetelijke Tijd aan Boord van de Moeke Zorn
Stap aan boord van de Moeke Zorn en laat je betoveren door de combinatie van comfort en historie. Het schip ademt een unieke sfeer uit en biedt de ideale omgeving om te genieten van het water en de vrijheid van het zeilen. Of je nu met je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten bent, er is voor iedereen iets te beleven aan boord van de Moeke Zorn.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.810,00

Locatie

Moeke Zorn
Enkhuizen,andere havens in overleg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com