Een klassieke schoonheid: Zeilschip Bree Sant
De Bree Sant behoort tot een van de mooiste klippers in de vloot van traditionele schepen, met een klassiek en authentiek silhouet. Daarnaast is het een comfortabele en snelle zeiler. Schipper Jan Brouwer is opgegroeid op en langs het water, heeft jarenlange ervaring met grote zeilschepen en staat altijd open voor een uitdaging. Hij heeft het schip zelf volledig opgebouwd en weet als geen ander het beste uit zijn schip te halen. Jan vaart graag naar de Waddeneilanden, historische stadjes aan het IJsselmeer, de Friese meren of een rondje Noord-Holland, maar hij staat ook zeker open voor jouw eigen ideeën! Je hebt de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het zeilen, maar als je liever in alle rust wilt genieten van de omgeving, kan dat ook. Met Enkhuizen als vertrekhaven liggen het hele IJsselmeer en de Waddenzee voor je open!
Comfortabel en sfeervol zeilschip Bree Sant
Aan boord van de Bree Sant is het gemakkelijk bewegen en er is een ruime zithoek, een zonnedek en een groot achterdek waar je altijd welkom bent. Het overvloedige teakhout geeft het schip een bijzondere uitstraling.
Een prachtig interieur aan boord van de Bree Sant
Benedendeks kom je in een mooi ingerichte salon en een ruime open keuken, gescheiden door een bar. Hier vind je ook de hutten, sanitaire voorzieningen en bergruimtes. Het gehele schip is voorzien van centrale verwarming voor de koudere periodes. De mahoniehouten betimmering ademt een nautische sfeer en je waant je aan boord van een klassiek jacht. In de aantrekkelijke salon zijn al vele gezellige avonden doorgebracht!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.187,00

Locatie

Bree Sant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com