Ga de zeilstrijd aan op zeilschip Strijd vanuit Enkhuizen
Schipper Klaasjan Ruijter en zijn maat heten jullie van harte welkom aan boord van zeilschip de Strijd. Zeil met ons mee over het IJsselmeer, het schilderachtige Markermeer, de avontuurlijke Friese wateren of de majestueuze Waddenzee. Waar de wind ons ook brengt, we beloven je een onvergetelijke ervaring op het water!
Klipper Strijd is volledig gerenoveerd
In de winter van 2012 heeft de Strijd een bijna volledige renovatie ondergaan, zodat je nu vele jaren in alle comfort kunt genieten van deze prachtige klipper. In de daaropvolgende winter van 2018/2019 zijn de laatste kamers opnieuw verbouwd en is de drinkwatertank vernieuwd. Op het ruime achterdek is er voldoende plek voor iedereen die graag betrokken wil zijn bij het zeilen en navigeren. Schipper Klaasjan staat vol enthousiasme klaar om je tijdens elke zeilvakantie de nodige zeiltechnieken bij te brengen. De half overdekte zitkuip bij de ingang naar het gastenverblijf biedt overdag een aangename beschutting voor degenen die willen luieren, ontspannen willen borrelen met medezeilers of gewoon willen genieten zonder windvlagen. 
Faciliteiten aan boord van zeilschip Strijd
We willen ervoor zorgen dat je niets tekortkomt aan boord. Benedendeks vind je het ruime en gezellige gastenverblijf met een volledig ingerichte open keuken. Als er specifieke faciliteiten zijn die je mist, kunnen we deze in overleg met schipper Klaasjan voor je regelen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiemateriaal zoals een TV/DVD, biertap, karaoke-set of decoratie voor een speciaal feest. Standaard aan boord van de Strijd in het ruime gastenverblijf vind je een radio/DVD-speler, 6-pits gasfornuis, koffiezetapparaat, keukenmixer, ruime oven, vriezer en voor buiten een BBQ. Benedendeks vind je het ruime en gezellige gastenverblijf met een open keuken. ’s Avonds kun je heerlijk ontspannen op de comfortabele banken.
Laat de wind in de zeilen en het avontuur tegemoet varen terwijl je geniet van alle comfort aan boord van de Strijd. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.737,00

Locatie

Strijd
Enkhuizen,andere havens in overleg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com