Welkom aan boord van de majestueuze driemastklipper Radboud!
Dit schip nodigt je uit voor een luxueuze zeilcruise van ongekende allure. Met zijn indrukwekkende lengte van 55 meter behoort de Radboud tot de meest luxe en grootste zeilschepen van de hele Nederlandse vloot. Aan boord vind je maar liefst 18 comfortabele hutten met elk een eigen badkamer voorzien van douche en toilet, waardoor er plaats is voor in totaal 48 gasten. Of je nu een heel schip wilt huren voor een weekend of week, of liever met een kleinere groep gedurende de midweken wilt genieten, de keuze is aan jou! Bepaal zelf je comfort- en luxeniveau: voor kleinere groepen is het mogelijk om een deel van de hutten te reserveren tegen een lagere prijs. Klik hier voor prijzen 2023 en hier voor de prijzen 2024
Tijdens dagtochten kunnen zelfs tot wel 60 gasten dit ‘ruimtewonder op zee’ ervaren.
Trotse eigenaren van de Radboud hebben veel ervaring
Sinds juni 2018 zijn Chris en Grete Prins met trots de eigenaren van de Radboud. Als jong ondernemersechtpaar met hun twee oudste dochters, hebben ze al ruime ervaring opgedaan met hun eerste schip, de Klipper Welvaart, die ze sinds 2010 bezitten. Ze hebben dus al geruime tijd zeilervaring en weten als geen ander hoe ze hun gasten professioneel kunnen verwelkomen en begeleiden. Met de overname van de Radboud breiden ze hun bedrijf verder uit. Op de Radboud kunnen gasten, ondanks de omvang van het schip, zowel actief als ontspannen zeilen. Het is zelfs mogelijk dat een deel van de gasten meehelpt om dit imposante zeilschip in volle glorie te laten schitteren. Dit biedt een gevarieerde ervaring aan boord. Zowel families, vriendengroepen als zakelijke groepen kunnen zich uitstekend vermaken op de Radboud.
In de grote, aparte keuken aan boord kun je zelf koken, maar je kunt je ook laten verwennen met een perfecte catering verzorgd door de scheepskok. De driemastklipper Radboud en de familie Prins heten je van harte welkom aan boord! Bereid je voor op een onvergetelijke zeilervaring vol luxe, comfort en avontuur.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 3.132,00

Locatie

Radboud
Enkhuizen,andere havens in overleg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com