‘De mooiste klipper van Noordwest-Europa’, zeggen vriend en vijand over de ‘Eensgezindheid’ uit 1895.
Mooi van buiten dankzij de fraaie lijn in het schip, het aangename houten voordek en de riante zitkuip. Prachtig van binnen door het vele comfort. Sinds de grondige renovatie deze winter is het aan boord van de ‘Eensgezindheid’ nog aangenamer geworden.
De kombuis, hutten en sanitair zijn in 2012 vanaf de scheepshuid compleet nieuw opgebouwd; al het houtwerk zit strak in de lak en de rode accenten in de bijzonder ruime salon zorgen voor een warme en vrolijke uitstraling. De hutten zijn comfortabel en praktisch, de douches veelgeprezen (‘beter dan thuis’) en er is een goed geoutilleerde halfopen keuken.
Legendarische snelheid van zeilschip  de Eensgezindheid
Door de legendarische snelheid van de ‘Eensgezindheid’ is de actieradius groot. Indrukwekkend getuigd met 500 m2 zeil doorklieft zij in volle glorie de Nederlandse wateren en heeft zij vele, vele prijzen gewonnen. Zo won de Eensgezindheid de Brandarisrace (80 deelnemende schepen) maar liefst tien keer achter elkaar. De felbegeerde en prachtige Zilveren Klipper werd acht keer buitgemaakt.
De schippers Peter en Birgit en hun bemanning hebben vriendelijkheid en hartelijkheid hoog in het vaandel staan. Zij laten u graag meebeleven hoe het is om tijdens uw zeilvakantie aan het roer van een legende te staan. Met de ‘Eensgezindheid’ is het onmogelijke mogelijk!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.750,00

Locatie

Eensgezindheid
Enkhuizen,andere havens in overleg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com