5,00 Korting!


Waan je voor heel even in warme Indonesische oorden. Het exotische land wat ook wel bekend staat als de Gordel van Smaragd. Een land zich onderscheidt door haar specifieke geluiden, geuren en kleuren. Dat kun je ervaren in de Indonesische dierentuin Taman Indonesia. Deze dierentuind vind je in Kallenkote in Overijssel. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu zeer voordelig entree tickets bestellen met wel 40% voordeel van 12,50 voor slechts 7,50. Dat scheelt je al gauw 5,00 op een entree ticket.

Klik ook hier om je entree ticket voor Taman Indonesia te bestellen.

Taman Indonesia:

In dierentuin Taman Indonesia kun je onder andere reptielen, kleine zoogdieren en vogels uit verre oorden zoals Indonesië bewonderen. Daarnaast wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan de kleurrijke Indonesische cultuur. Hier kun je wandelen door Balinese poorten, betjaks bekijken en een kijkje nemen in een echte Mentawai paalwoning. Die worden nu nog gebruikt door een stam die in de jungle van West Sumatra nog in het Stenen Tijdperk leeft. Of snuffel eens gezellig rond op een heuse pasar. Breng ook eens een bezoekje aan de tropische specerijentuin, met daarin tal van typische Indonesische kruiden. Natuurlijk kun je lekker eten en drinken in een Indonesische dierentuin! Daarvoor kun je terecht in de Warung Makanan.

Taman Indonesia

Taman Indonesia voor kinderen:

Speciaal voor de kinderen is er een leuk programma samengesteld. Samen met hun ouders kunnen ze op ontdekkingstocht door het park met het speciale Taman-Indonesia-kinderpaspoort of met een leuke Vogelspeurkaart. Ook is er een wildernisspeeltuin, een verkleedhoek met Indonesische klederdracht en een wayangtheater. Kortom; alle ingrediënten voor een leuke dag samen met het hele gezin!

Parkeren:

Je kunt je auto op het terrein van de dierentuin zelf parkeren. Dat is geheel gratis.

Klik ook hier om je entree ticket voor Taman Indonesia te bestellen.

Taman Indonesia

Hotelovernachting:

Een bezoek aan deze Indonesische dierentuin kun je bijvoorbeeld ook uitstekend combineren met een paar dagen Overijssel. Als je je weekeindje of midweekje weg Overijssel wil plannen, klik dan eens hier om je hotelovernachting te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 23 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Zaterdag tot en met woensdag, enkel op reservering van 10.00 - 17.00 uur
Donderdag en vrijdag gesloten

Prijs

Van 12,50 voor slechts 7,50
Kinderen tot en met 1 jaar zijn gratis

Locatie

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com