31% Korting!

Heerlijk onbevangen spelen tijdens de herfstvakantie doe je bij het Kinderparadijs Doe’s Gek in Zwolle. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree bestellen met een voordeel van 31% van €14,50 voor slechts €10,=

Klik hier om je entree tickets te bestellen voor het Kinderparadijs Doe’s Gek in Zwolle.

Kinderparadijs Doe’s gek:

Voor het leukste speelevenement tijdens de herfstvakantie in Zwolle en ruime omgeving, breng je een bezoek aan Doe’s Gek. Een prachtig speelparadijs, speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar tot 11 jaar oud, maar ook voor de hele familie om gezellig met zijn allen een dagje weg te gaan. Dit evenement wordt ook wel eens “Het alles kan in de herfstvakantie” evenement genoemd. Heerlijk spelen, zingen, dansen, creatief bezig zijn, shows bekijken, spelletjes doen en zwaaien en zwieren in attracties. Ofwel lekker interactief bezig zijn en lekker veel kunnen voelen, proeven, beleven en bouwen.

Lekker dansen in het Kinderparadijs Doe's Gek.

Legohal:

De belangrijkste intiatiefnemer voor dit festival is de Nederlandse Lego club “De Bouwsteen”. Daarom is er een speciale hal waar “De Bouwsteen” actief is en de kinderen zich helemaal over kunnen geven aan het bouwen en creëren met lego blokjes in alle soorten en maten. En als je zelf bij het zien van al dit lego plezier niet stil kunt blijven zitten, nodigen de leden van “De Bouwsteen” je graag uit om mee te doen. Bouw zelf eens iets bijzonders of doe het samen met je kind(eren).

Van alles is er mogelijk in het Kinderparadijs.

Stredentrip Zwolle:

Een bezoek aan het Kinderparadijs Doe’s Gek is  ideaal te combineren met een bezoek aan de stad Zwolle met zijn oude centrum en is bovendien zeker aan te bevelen. Er zijn vele leuke bezienswaardigheden en je kunt er prima winkelen. Ook een goede tip is om je smaakpapillen overheerlijk te verwennen bij het Michelin sterren restaurant De Librije.

En je kunt er ook veel leren in het kinderparadijs.

Klik hier om je entree tickets te bestellen voor het Kinderparadijs Doe’s Gek in Zwolle.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 24 t/m zo 27 oktober 2019

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €14,50 voor slechts €10,=

Locatie

Kinderparadijs Doe's Gek
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com