Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Last minute korting! Heb je nog een heerlijke vakantie te gaan en je weet nog niet wat je wilt gaan doen en waar je naartoe wilt gaan? Naar het buitenland of wordt het een vakantie in eigen land? Voor een verblijf in Nederland hebben we nu een leuke aanbieding gevonden. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu een midweek of een weekeind in een safaritent boeken met 32% korting van €219,= voor €149,=.

En het leuke van deze aanbieding is dat deze ook deze zomer in de maanden augustus en september nog te geldig is.

Klik hier om je last minute verblijf op ***** camping De Luttenberg te boeken.

Last minute korting op Vakantiepark De Luttenberg:

Midden in het hart van Overijssel, op de grens van Salland en Twente, ligt camping De Luttenberg. Vlakbij de steden Zwolle, Hellendoorn en Nijverdal. Een ideale uitgangs lokatie om dagjes uit in de omgeving te ondernemen. Geen zin om iets te ondernemen? Geen enkel probleem, want je kunt ook heerlijk relaxen en ontspannen op het vakantiepark zelf. Heerlijk genieten van de rust en ruimte die de provincie Overijssel je biedt.

Vind de rust en ruimte tijdens een last minute korting verblijf in Overijssel

De camping beschikt over een binnen- en buiten zwembad. Je kunt er heerlijk ponyrijden en beschikt de camping in de schoolvakanties over een recreatieteam. Fietsen en skelters zijn er te huur. En je kunt tegen meerprijs gebruik maken van de wellness. Gebruik van de midgetgolfbaan en de tennisbaan is gratis. Verder kun je er tafeltennissen, is er een volleybalveld, dierenweide, recreatieruimte, bibliotheek en nog veel meer.

Last minute korting en de beschikking over een buiten- en binnenbad

 

Safaritent:

Je verblijft tijdens dit arrangement op de camping in een 5 persoons Safaritent zonder sanitair. Het voordeel is dat je niet je eigen tent en je hele camping uitrusting hoeft mee te slepen. En natuurlijk dat je niet zelf een tent hoeft op te zetten. De Safaritent staat al voor je klaar. Inchecken en genieten geblazen.

Last minute korting; overnachten in een Safaritent

 

Bergalow:

Als je liever niet in een tent wil verblijven, kun je er ook voor kiezen om een zogenaamde Bergalow te boeken. Deze is ook geschikt vor 5 personen, maar wel iets duurder. De Bergalow is te boeken vanaf €169,= per weekeind.

Last minute korting; overnachten in een Bergalow.

Wist je dat?

Vakantiepark De Luttenberg is door de ANWB in de jaren 2017, 2018 en 2019 uitgeroepen tot Topcamping. En het vakantiepark wordt door Zoover aangemerkt met een 8.1. Een ideale bestemming dus voor een leuke vakantie met last minute korting.

Volop plezier tijdens de last minute korting verblijf in Overijssel

Klik hier om je last minute verblijf op ***** camping De Luttenberg te boeken.

Stedentrip:

Je verblijf op Vakantiepark De Luttenberg is uitstekend te combineren met een stedentrip naar bijvoorbeeld Zwolle, Hellendoorn of Nijverdal.

Op de woeste baren in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn:

VakantieparkDe Luttenberg ligt op ongeveer 7 kilometer afstand van Avonturenpark Hellendoorn en is slechts circa een kwartiertje rijden.

Klik hier om je entree tickets voor Avonturenpark Hellendoorn met korting te bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 12 augustus t/m ma 30 september 2019

Prijs

Vanaf €149,=
Van €219,= voor maar vanaf €149,=

Locatie

Vakantiepark De Luttenberg
Heuvelweg 9
8105 SZ Luttenberg






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com