23% Korting!


Boek hier je tickets voor het Avonturenpark in Hellendoorn met 23% korting van €24,50 voor slechts €18,95 en kom heerlijk genieten van meer dan 30 Top attracties, wervelende shows en prachtige evenementen!

Plezier voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn:

In het Avonturenpark in Hellendoorn staan meer dan 30 super attracties op je te wachten. Van diverse achtbanen zoals de Tornado tot de spetterende wildwaterval Sungai Kalimantan en van de Rioolrat tot en met Het Galjoen. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Speciaal voor hen is er Dreumesland en uitvoeringen in het Gouden Theater door Kareltje en Jasmijn. In Avonturenpark Hellendoorn hoef je je nooit te vervelen, maar durf jij deze top atracties aan?

Klik hier om je tickets voor het Avonturenpark in Hellendoorn te bestellen.

Dreumesland:

Speciaal voor de kleintjes is er een apart klein parkje in het grote Avonturenpark, genaamd Dreumesland. Hier ben je kun je je lekker uitleven en ben je welkom tot een maximale hoogte van 1 meter 20. Alle attracties die zich in Dreumesland bevinden zijn namelijk geschikt voor kinderen tot 1 meter 20. In Dreumesland kunnen de kinderen onder andere zelf een vliegtuig besturen, op de rug van een zwaan over een vijver varen en rijden op een paard.

Hou jij het droog in de wildwaterbaan in Avonturenpark Hellendoorn?

Bella’s Swing Paleis:

Hier kunnen de allerkleinsten tot 1 meter 20 onbevangen dansen, meezingen en heerlijk een feestje vieren op en met populaire kinderliedjes. Baba en Bella de mascottes van Avonturenpark Hellendoorn zullen gezellig meedansen. Baba en Bella wonen zelf in de Berenboom. Bij de Berenboom kun je meedoen aan leuke aktiviteiten zoals hinkelen en de paddenstoelendans.

Ook voor de allerkleinsten is er volop vermaak in Avonturenpark Hellendoorn

Kareltje en Jasmijn:

De gehele familie is welkom in het Gouden Theater. Hier ontvangen Kareltje en Jasmijn je en nemen je mee in hun doldwaze en vooral komische avonturen. Kareltje de vrolijke kok die stapelgek is op slagroom taarten en Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999.

Kareltje en Jasmijn in hun eigen theater in Avonturenpark Hellendoorn

Nieuwe Attracties:

In het seizoen 2019 zullen 2 nieuwe en spectaculaire attracties hun deuren voor het bezoekende publiek openen. Wat die attracties precies inhouden is op dit moment nog niet bekend en zal in de komende weken bekend gemaakt worden. Wat al wel bekend is dat het thema van deze nieuwe attracties aansluiten bij de thema’s van andere attarcties in het park zoals Het Galjoen en

Klik hier om je tickets voor het Avonturenpark in Hellendoorn te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 24 juli t/m zo 27 oktober 2019

Openingstijden

Kijk op de website voor de juiste openingstijden

Prijs

€18,95
Van €24,50 voor slechts €18,95

Locatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Meer informatie / boeken


Booking.com