9,60 Korting!


Na de zeer succesvolle edities van voorgaande jaren kun je ook dit jaar wederom van het Winter Attractiepark Slagharen 2022, Overijssel, genieten. Beleef het Wilde Westen maar dan in Winterse sferen! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je entree tickets bestellen met 38% korting. Een kaartje kost je dan geen 9,60 aan de kassa, maar 15,90 via internet. Dat scheelt je dus al gauw 9,60 per entree kaartje.

Klik hier om je entree tickets voor de Winter editie van het Vakantie- en Attractiepark Slagharen te boeken.

Het Winter Attractiepark Slagharen:

Beleef deze winter ook het evenement “Miracle of Lights” en waan je vervolgens in een heuse echte sprookjeswereld. Zodra de zon onder is gegaan worden de lichtjes onstoken in het prachtige Winterse landschap van het Vakantie- en Attractiepark Slagharen. En met die lichtjes zijn ze ook dit jaar echt niet zuinig. Duizenden lichtjes stralen je tegemoet en zorgen voor een magisch en sprookjesachtig tafereel.

In verband met de strenge Corona maatregelen worden er dit jaar minder evenementen georganiseerd. En een aantal evenementen zal met een aangepast programma georganiseerd worden.

Winter Attractiepark Slagharen

Naast de speciale evenementen waar je volop van kunt genieten tijdens deze winter editie, kun je natuurlijk ook volop genieten van het reguliere attractiepark. Meer dan 30 super spannende attracties liggen er op je te wachten. Kortom; waar wacht je nog op? Bestel maar gauw je entree tickets en hopelijk zien we je dan snel in Slagharen!

Sinterklaas in Winter Attractiepark Slagharen

Schaatsen in het Winter Western Village

Vriest het niet hard genoeg buiten om te kunnen schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kun je in het Winter Western Village komen schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren in Winter Western Village. Vergeet niet om even lekker te smullen van een broodje Unox of heerlijke erwtensoep. 

Winter Attractiepark Slagharen

Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn, kun je goed uit de voeten in de Winter editie van het Vakantie- en Attractiepark Slagharen. Er zijn immers voldoende overdekte attracties.

NB: Let wel op, er kunnen beperkte openingstijden zijn in verband met eventuele Corona maatregelen!

Klik hier om je entree tickets voor Winter editie van het Vakantie- en  Attractiepark Slagharen te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Winter Dolfinarium in Harderwijk.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

za 10 december t/m zo 8 januari 2023

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 25,50 voor 15,90
Kinderen tot en met 3 jaar gratis toegang

Locatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com