6,00 Korting!


Voor een leuk en ontspannen dagje uit, moet je toch echt eens een bezoek brengen aan Dierenpark Blanckendaell in het Noord Hollandse Tuitjenhoorn. Daar stap je zo van het ene werelddeel in het andere. En kun je diverse dieren die in die werelddelen leven van dichtbij bekijken. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu erg voordelig je entree tickets bestellen met wel 39% korting. Je kaartje kost dan geen 15,50 bij de kassa, maar via internet slechts 9,50. Dat scheelt je dus al gauw 6,00 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor Dierenpark Blanckendaell in Tuitjenhoorn te bestellen.

Dierenpark Blanckendaell:

In dit sfeervolle dierenpark kun je meer dan 100 verschillende dieren bewonderen in hun eigen leefomgeving. Je kunt ontspannen wandelen van de ene naar het andere werelddeel. En daar vervolgens ineens oog in oog staan met bijvoorbeeld een zebra of een alpaca. Tijdens de schoolvakanties kun je een ritje maken in een treintje. En als je moe geworden bent van de indrukken van al die grappige en interessante dieren, kun je heerlijk spelen in één van de speeltuinen waarover het dierenpark beschikt. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunnen hun ouders of begeleiders genieten van een kopje koffie of een zalige lunch in de cafetaria.

Dierenpark Blanckendaell

Wat kun je verwachten in Dierenpark Blanckendaell:

Naast de vele en verschillende dieren en de diverse speeltuinen kun je ook nog een bezoek brengen aan Museum Historisch Harenkarspel. In dit museum worden ouderwetse landbouwwerktuigen tentoongesteld. Kortom een bijzonder leuk uitje voor het hele gezin en geschikt voor jong en oud.

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je die parkeren bij het park. En dat is ook nog eens helemaal gratis!

Klik hier om je entree tickets voor Dierenpark Blanckendaell in Tuitjenhoorn te bestellen.

Dierenpark Blanckendaell

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in diverse andere dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 15 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Het gehele jaar door, dagelijks 09.30-17.00 uur.

Prijs

Van 15,50 voor maar 9,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Dierenpark Blanckendaell
Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhoorn
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com