Prachtige dag!


THIS IS HOLLAND is de ultieme vliegsimulator die je over de authentieke molens, grachten, polders en nog veel meer laat vliegen. Voel je voor even een vogel en vlieg over de mooiste gebieden van Nederland. Dankzij THIS IS HOLLAND’s enorme scherm en coole special effects zoals wind en geuren. Zo kun je heel Nederland bekijken zonder van je luie stoel af te komen. Bewonder de windmolens en de grachtengordel en laat een gratis souvenirfoto maken tegen een achtergrond naar keuze.

Klik ook hier om je super korting tickets voor THIS IS HOLLAND te bestellen.

THIS IS HOLLAND Vliegsimulator

Met deze vliegsimulator vlieg je over de Nederlandse UNESCO Werelderfgoedmonumenten zoals de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee en natuurlijk de windmolens! Geniet samen met vrienden en familie van een adembenemende vliegreis in de ultieme 5D Flight Experience. En over het weer hoef je je niet druk te maken, want ook bij slecht weer wordt er “gevlogen”.

This is Holland

Unieke en waardevolle ervaring

Vlieg door de wolken, trotseer de wind en ruik allerlei landschapsgeuren. Het kan bijna niet anders dan dat je verliefd wordt op het gevoel van vliegen. Sterker nog, dit is de perfecte introductie voor alle aspirant-piloten. Schiphol wacht op jullie! Kortom; Deze sensationele vlucht zul je je nog lang kunnen herinneren en met veel plezier aan terugdenken!

This is Holland

Wat kun je verwachten van THIS IS HOLLAND

En 5D mega ervaring met de Flight Experience. Inclusief waanzinnige special effects, zoals wind, nevel en geur. En natuurlijk de ultieme beleving van het gevoel om te vliegen. Een bezoek aan deze super leuke attractie duurt ongeveer een uur. En bovendien krijg je een gratis foto als aandenken aan dit avontuur, compleet met een typisch Nederlandse achtergrond naar keuze!

This is Holland

Klik ook hier om je super korting tickets voor THIS IS HOLLAND te bestellen.

Hotelovernachting

Als je deze unieke ervaring wilt combineren met een stedentrip Amsterdam, wil je er vast een gezellige en romantische hotelovernachting aanvast plakken. Klik hier voor een hotelovernachting Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 11 januari t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks van 10.30 - 17.00 uur
Op zaterdag van 10.30 - 18.00 uur

Prijs

Van 26,50 voor slechts 19,95
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar van 22,50 voor maar 16,95

Locatie

THIS IS HOLLAND
Overhoeksplein 51
1031 KT Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com