101,00 Korting!


Kom je ook het jaarlijkse lichtjes feestje mee vieren van het Amsterdam Light Festival? In de donkere wintermaanden wordt Amsterdam namelijk omgetoverd tot een ware lichtstad. Hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld hebben spectaculaire lichtsculpturen gemaakt, die door de binnenstad van Amsterdam zullen worden verspreid. Laat je in een prive bot over het water meevoeren langs de kunstwerken door heel Amsterdam. Een unieke privé cruise door de grachten, inclusief onbeperkt drankjes: Bier, wijn, fris en glühwein! Via DagejuitPagina.nl kun je nu goedkope vouchers voor dit unieke feestje bestellen, met een korting van wel 20%. Je betaald dan geen 500,00 aan de kassa, maar slechts 399,00 via deze website. Dat scheelt je dus al gauw 101,00 per voucher.

Klik ook hier om je vouchers voor de privé cruise Amsterdam Light Festival Cruise 2023/2024 te bestellen.

Amsterdam Light Festival:

In de winterperiode van 2023/2024 vindt alweer de elfde editie van bijzondere en unieke festival plaats. Heerlijk gezelligheid van duizenden lichtjes en sculpuren in de donkere dagen rondom de kerst. Het festival brengt ook een aantal speciale verrassingen met zich mee. Amsterdam Boat Experience biedt jou en je vrienden vanaf 30 november 2023 tot en met 21 januari 2024, in een privé boot, een speciale vaarroute aan om het Amsterdam Light Festival spektakel vanaf het water te kunnen bewonderen. En dat is inclusief onbeperkt genieten van een biertje, wijn, fris of glühwein. Ieder jaar heeft dit festival een uniek thema. Het thema van dit jaar is het effect van technologie en kunstmatige intelligentie (ook wel ‘AI’) op ons alledaagse leven.

Amsterdam Light Festival

Thema Amsterdam Light Festival:

De organisatie van het Amsterdam Light Festival introduceert iedere editie een nieuw thema waar de kunstenaars hun lichtsculpturen op dienen te baseren. Het thema van het festival 2023/2024 is het effect van technologie en kunstmatige intelligentie (ook wel ‘AI’) op ons alledaagse leven.. In totaal worden er zo’n 20 licht kunstwerken tentoongesteld. Wat is nou leuker om deze prachtige kunstwerken vanaf het water te bekijken. Ondertussen lekker en vooral ontspannen samen met je vrienden, collega’s of familie genieten van een hapje en drankje.

Wat kun je verwachten:

  • Dealoptie 1: 12 personen privé boot Van 500,00 voor maar 399,00
  • Dealoptie 2: 20 personen privé boot Van 750,00 voor maar 599,00
  • Dealoptie 3: 30 personen privé boot Van 999,00 voor maar 799,00
  • Inclusief onbeperkt glühwein, bier, wijn en fris
  • Gegidste rondvaart met schipper
  • Elk jaar toveren lichtkunstenaars tijdens het festival de stad om tot een ware lichtstad
  • Geniet van het schitterende Amsterdam vanaf een semi-overdekte luxe boot!

Klik ook hier om je vouchers voor de Amsterdam Light Festival Cruise 2023/2024 te bestellen.

Amsterdam Light Festival

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere Amsterdam Light aanbiedingen.

Hotelovernachting:

Een bezoek aan het Light Festival laat zich ideaal combineren met een stedentrip Amsterdam. En daar past een romantische of gezellige hotelovernachting weer bij. Klik hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 30 november t/m zo 21 januari 2024

Prijs

Van 500,00 voor maar 399,00

Locatie

Amsterdam Boat Experience
Oosterdokskade 8
1011 AE Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com