Je vriendin gaat trouwen, dus dat wordt een vrijgezellenfeest organiseren! Altijd leuk, grappig en een uitdaging om een leuke onvergetelijke dag en of avond te organiseren. Er zijn natuurlijk vele vriendinnen die meegaan. Maar wie organiseert wat, wat zijn de kosten, waar ga je heen en wat is leuk?

Hoe groter de groep, hoe leuker, maar ook hoe moeilijker wat te organiseren, want dan liggen er wel veel ideeën op tafel. En wat dan te doen? Iets wat ook voor iedereen van elke leeftijd leuk is. Meestal is een vrijgezellenfeest gek, maf, gezellig en nog even helemaal los gaan.

Jouw perfecte vrijgezellenfeest heeft Coqtales en dat vindt plaats in Amsterdam. Een combinatie van samen wat leuks doen en afsluiten met een onvergetelijke hete avond.

Doordat je van tevoren alles kunt regelen, zijn de kosten duidelijk en hoeven jullie zelf niets meer te regelen. En weet je exact waar je aan toe bent. Dus leg je ideeën voor en boek je vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Ultiem vrijgezellenfeest in Amsterdam

Op een prachtige plek aan de Rozengracht in Amsterdam is gevestigd de sjieke club Coqtales. Zij bieden een onvergetelijke vrijgezellenfeest beleving aan. Ze maken een dag voor jou op maat, in overleg kan alles geregeld worden. Jullie kunnen zelfs worden afgehaald met een limousine, wat de dag helemaal luxe maakt. En vergeet natuurlijk de champagne niet!

Champagne

Wil je bijvoorbeeld overdag een rustig vrijgezellenfeest, dan zijn er vele leuke mogelijkheden. Waaronder met een boot over de Amsterdamse grachten, een cocktail workshop, bride dance workshop of zelfs heerlijk salsa dansen. Dit alles is voor iedereen te doen en super leuk om met een damesgroep te ervaren.

Zodra je heerlijk van een van de bovenstaande mogelijkheden hebt genoten, kan je ook bij Coqtales terecht voor een diner om je vervolgens voor te bereiden op een super de luxe dames vrijgezellenfeest.

Top vrijgezellenfeest

Coqtales is een top ervaring

Want ’s avonds gaan jullie heerlijk en ongedwongen los! Met een avond vol plezier en verwennerij. Je viert je vriendschap met je vriendinnen, omringd door heerlijke mannen tijdens een sexy stripshow. Met onder andere dans, muziek en je komt beslist ogen te kort wat er allemaal om je heen gebeurd.

Coqtales is een gloednieuwe, eersteklas ladies night-ervaring. Vrouwen staan in het middelpunt en kunnen genieten van de mooiste mannelijke strippers. Kortom: The place to be als je een high class vrijgezellenavond wilt beleven.

Vrijgezellenfeest

Durven jullie dit aan? Met je vrijgezellengroep een top dag te boeken waar je beslist geen spijt van hebt. De club is goed bereikbaar, het is maatwerk en wordt beslist een van de leukste dagen van je leven.

Het is een ultieme ervaring om met je vriendinnen groep te doen. Nog een keer helemaal losgaan, ouderwets lachen, genieten van veel mannelijk schoon. Niet alleen van de dansende strippers, maar ook van de oogstrelende obers, die jouw cocktails langs komen brengen. Wat wil je nog meer?

Top avond gehad?

Natuurlijk heb je een top avond gehad bij Coqtales. Wat is nou leuker om dat af te sluiten met een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting in Amsterdam


Geschikt voor: Groepen

Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com