38% Korting!


Altijd al nieuwsgierig geweest en een kijkje achter de schermen van een stripclub willen nemen? Grijp dan nu deze unieke kans. Via DagjeuitPagina.nl kun je goedkope tickets met wel 38% korting bestellen voor een exclusieve rondleiding in Stripclub BonTon. Tickets bestel je van 20,00 voor slechts 12,50. Dat scheelt je 7,50 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor een rondleiding in Stripclub BonTon te bestellen.

Rondleiding Stripclub BonTon:

Dit is de kans van je leven om eens binnen te kijken bij een nachtclub. Boek ook de exclusieve rondleiding door stripclub BonTon in Amsterdam. Deze circa één uur durende rondleiding voert je door één van de beroemste bordelen van ons land. De rondleiding wordt verzorgd door een ex sexwerker en kan je dus op al je vragen antwoord geven. De nachtclub ligt trouwens discreet verscholen als grachtenpand naast de Heineken Experience.

Rondtour stripclub BonTon in Amsterdam

Rondleiding Stripclub “Tour de BonTon”:

Bekijk de speciale VIP kamers, luister en hang aan de lippen van ex sexwerkers die je prachtige verhalen kan vertellen over de ins and outs van de stripclub in algemene zin en het werken in de sexindustrie in het bijzonder. Leer meer over prijzen, regelgeving, veiligheid en de meest uiteenlopende wensen van klanten. Tijdens de tour mag je in alle kamers bezoeken, dus ook in de kleedkamers en badkamers. Klim ook zelf eens in de paal en probeer het zelf maar eens uit.

Klik hier om je entree tickets voor een rondleiding in Stripclub BonTon te bestellen.

stripclub BonTon in Amsterdam

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een rondtour over de Amsterdamse Wallen en het Prostitutie Museum in Amsterdam.

Stedentrip Amsterdam:

Deze unieke rondtour kun je prima combineren met een stedentrip Amsterdam. Nog leuker is om dat te doen samen met een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

do 5 november t/m wo 31 maart 2021

Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot en met 19.00 uur geopend.
Elk heel uur start een rondleiding.
De laatste tour start om 18.00 uu

Prijs

12,50
Van 20,00 voor slechts 12,50
Entree tickets voor 2 personen 24,50
Entree tickets voor 3 personen 36,50

Locatie

BonTon Stripclub Amsterdam
Stadhouderskade 64
1072 AD Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com