20% Korting!


Voor de meest spetterende stadstour door Amsterdam neem je de Splashbus! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met wel 20% korting van 29,50 voor slechts 23,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Splashbus te bestellen. Je bespaart dan tot wel 6,= per ticket.

Splashbus Amsterdam:

Dit wil je toch meemaken? Een stadstour met een heuse echte amfibie bus door Amsterdam. Hoe spectaculair en uniek wil je het hebben? Ga ook eens voor een 60 minuten durende rit over het land en door het water. Nadat je ben opgestapt, rijdt de bus naar het Oosterdok. Daar neemt de bus een duik in het water. En jij kunt daarbij zijn en genieten van deze onvergetelijke ervaring, waar je vast nog lang met veel plezier aan terug zult denken! Overigens is deze unieke stadstour met name super geschikt voor jong en oud.

Unieke stadstour door Amsterdam met de Splashbus

Bezienswaardigheden:

Tijdens de circa 60 minuten durende tocht met deze amfibie bus, passeer je de mooiste plekjes van de stad en allerlei leuke bezienswaardigheden. Onder andere kom je bijvoorbeeld langs de Amsterdam Lookout met de adembenemende Amsterdam Swing. Oftewel de schommel voor echte adrenaline junkies. Maar ook bijvoorbeeld langs het Eye Museum. En ook kun je genieten van de drukte van de boten en pontjes op het IJ. Verder heb je prachtige uitzichten op onder het andere het authentieke Centraal Station en andere historische gebouwen.

een unieke 60 minuten durende stadstour

Audio Guide:

Je wordt op de hoogte gehouden van de bezienswaardigheden die je passeert via een audio guide. Deze audio guide is er in wel 18 verschillende talen beschikbaar.

Bereikbaarheid Splashbus Amsterdam:

Je kunt opstappen voor deze unieke tocht aan de Bercylaan 1 in Amsterdam-Noord. Helaas is de Splashbus niet rolstoelvriendelijk. Je moet namelijk een trap op gaan.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Splashbus te bestellen. Je bespaart dan tot wel 6,= per ticket.

Stedentrip Amsterdam:

Je kunt natuurlijk je stadstour met de Splashbus combineren met een meerdaagse stedentrip Amsterdam. Via DagjeuitPagina.nl kun je daarvoor ook je hotel boeken. Klik maar eens hier om je hotel in Amsterdam te boeken. En voor nog meer leuke ideeën en opties voor bezienswaardigheden en stedentrips, klik je hier.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 19 juni t/m zo 3 januari 2021

Prijs

23,50
Van 29,50 voor slechts 23,50

Locatie

Splashbus
Bercylaan 1
1031 KP Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com