5,00 Korting!


Moco Museum: Als je van moderne hedendaagse kunst en street art houdt en liefhebber bent van kunstenaars zoals Banksy, Warhol en Arsham, breng dan ook eens een bezoek aan het Modern and Contemporary Museum in Amsterdam. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkopen entree tickets bestellen van 19,50 voor slechts 14,50.

Klik hier om je entree tickets voor het Moco Museum te bestellen. Je bespaart dan al gauw tot 5,00!

Moco Museum:

De naam moco museum staat voor “Modern and Contemporary Museum”. Dat is een zogenaamd boutique museum. Het Moco museum exposeert een brede reeks van moderne en hedendaagse kunst aan een zo groot mogelijk publiek. Bewonder ook de ironie op de huidige maatschappij die de exposerende kunstenaars in het werken hebben gelegd. Moco biedt inspiratie en eye openers aan haar bezoekers, waardoor in een grote behoefte wordt voorzien. Het museum trekt dan ook een groot publiek aan. De initiatiefnemers garanderen dat het publiek wat een bezoek brengt aan dit museum, kunst zal ervaren zoals die nergens anders te zien is.

moderne kunst en street art in het mono museum

Goede doelen:

Het initiatief voor dit museum is genomen door Lionel en Kim Loghies. Een deel van de opbrengst van het museum wordt geschonken aan diverse goede doelen. Die worden door de initiatiefnemers van het boutique museum zelf uitgezocht.

boutique museum amsterdam

Amsterdam Light Festival:

Een uitstekende combinatie is om een bezoek aan het Moco Museum te combineren met het Amsterdam Light Festival. Als je nou toch eenmaal op de kunstzinnige weg bent beland, vind je en in dit unieke festival een lichtpuntje in de donkere dagen van het einde van het jaar. Bewonder de magische kunstwerken van het Amsterdam Light Festival ook eens vanaf het water. En maak een comfortabele cruise door de authentieke grachten van Amsterdam. Klik ook eens hier om je entree tickets voor een Amsterdam Light Festival Cruise te bestellen.

Klik hier om je entree tickets voor het Moco Museum te bestellen. Je bespaart dan al gauw tot 5,00!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 9 mei t/m ma 8 augustus 2022

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag 09.00 - 19.00 uur
Vrijdag tot en met zondag 09.00 - 20.00 uur

Prijs

Van 19,50 voor slechts 14,50

Locatie

Moco Museum
Honthorststraat 20
1071 DR Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com