Snelste manier voor je Stedentrip!


Breng eens een stedentrip aan Amsterdam en maak er een leuk sightseeing dagje weg van. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu goedkope vouchers bestellen voor de Hop on Hop off bus Amsterdam. De leukste manier om een  dagje I AM STERDAM te doen.

Klik ook hier om je voucher voor de Hop on Hop Off bus in Amsterdam te bestellen.

Sightseeing met Hop on Hop off bus:

De makkelijkste en wellicht snelste manier om Amsterdam te verkennen is met de Hop-on-Hop-Off bus. De tickets voor deze bus zijn, afhankelijk van je keuze, voor minstens 24 uur geldig. Je kunt ook tickets kopen die 48 uur geldig zijn. De route van de bus veranderd per seizoen. Het voordeel van de Hop on Hop Off bus ten opzichte van andere openbare vervoersmiddelen, bij iedere halte uit de bus kunt stappen, maar er ook weer in op hetzelfde ticket. En de bus brengt je dwars door de stad Amsterdam, langs de diverse en belangrijkste bezienswaardigheden.

Helaas kunnen en mogen de bussen niet met open dak door Amsterdam rijden in verband met de vele (elektrische) tramlijnen.

Sightseeing met Hop on Hop Off boot:

Met de combiticket kun je naast de bus ook gebruik maken van de Hop on Hop off boot. Deze brengt al varend door de historische en authentieke grachten van Amsterdam naar interessante bezienswaardigeheden.

Als het weer het toelaat, wordt het dak open geschoven en heb je zo vanaf het water nog een intiemere kijk op Amsterdam.

Audiogids:

In zowel de bussen als de boten is een audiogids verkrijgbaar. Eenmaal in de boot of bus krijg je een oortelefoon verstrekt. Die kun je aansluiten op een van GPS voorziene audiogids, die in 18 verschillende talen tekst en uitleg geeft over de omgeving waarin je op dat moment bent.

Toegankelijkheid:

De bussen zijn in principe toegankelijk voor mindervaliden en hebben daarvoor een special toegang. De boten zijn toegankelijk voor mindervaliden die nog zelfstandig 2 traptreden kunnen nemen. Geleidehonden zijn toegestaan. Andere huisdieren niet.

Sightseeing Hop-on-Hop-off boot langs de Stopera

Hoe kan ik de Hop on Hop off bussen herkennen?

De bussen en boten van City Sightseeing Amsterdam hebben een rode kleur en de naam groot en duidelijk op de zijkant vermeld staan. Kaarten van de route en de haltes zijn gratis verkrijgbaar.

WIFI:

In alle bussen en boten is WIFI aanwezig en ook nog eens gratis.

Klik ook hier om je goedkope voucher voor de Hop on Hop Off bus in Amsterdam te bestellen.

Tip van de redactie:

Het is beslist aan te raden om ver van tevoren al je toegangs tickets via het internet te bestellen van de bezienswaardigheden die je graag zou willen bezoeken. Dit gezien de enorme drukte, hier en daar nog het hanteren van een tijdslot en tekort aan personeel. Hieronder kun je ook entree tickets van de vele bezienswaardigheden in Amsterdam vinden:

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren op zoek naar meer bezienswaardigheden voor een stedentrip Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

di 24 mei t/m zo 31 december 2023

Prijs

Voor slechts 24,00

Locatie

City Sightseeing Amsterdam
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com