Fietsend Amsterdam verkennen!


Voel je als een Amsterdammer onder de Amsterdammers en doe als zij. Ga fietsen! Fiets huren Amsterdam kun je via DagjeuitPagina.nl bij Yellow Bike. Deze deal kun je voordelig afsluiten voor een vanaf prijs van 15,00.

Klik hier om je voucher voor 24 uur fiets huren Amsterdam te bestellen.

Fiets huren Amsterdam:

Naast de vele en soms wereldberoemde bezienswaardigheden die je vindt in Amsterdam, is de fiets en de vele fietsers er beslist ook 1. Naast molens, klompen en tulpen is de fiets ook een toeristische attractie. Fietsen en fietsers kom je in alle soorten, maten en uitvoeringen tegen. Van de koeriers op de koeriersfiets op weg naar een klant tot en met de ouder met kinderbakfiets op weg naar school. Als je goed rondkijkt kun je zelfs celebrity’s tegenkomen op de fiets.

Fiets huren Amsterdam

Wist je dat:

Wist je dat er in Amsterdam meer fietsen zijn dat dat er mensen wonen? En wist je dat alle Amsterdammers bij elkaar per dag samen meer dan 2 miljoen kilometer afleggen op de fiets?

MacBike:

Ervaar zelf ook eens hoe het is op een fiets. Als je je fiets huurt bij MacBike krijg je er ook een leuk kaartje bij om je eigen route te plannen. Ook de minder toeristische plekken staan hierop. En verken de stad Amsterdam op je eigen manier, op je eigen tempo en volgens je eigen schema.

Verken Amsterdam op een gehuurde fiets

Voordelen van een fiets huren Amsterdam:

Ervaar ook de vrijheid en het gemak van een gehuurde fiets om de stad beter te leren kennen. Met een huur fiets kun je ook het Vincent van Gogh museum bezoeken of het Achterhuis van Anne Frank. Ook het rode licht district kun je per fiets bezoeken. Het huren van fiets is wellicht een goedkoper vervoermiddel dan tickets voor het openbare vervoer of een taxi. En er is altijd wel ergens een parkeerplekje te vinden!

Be a tourist:

Als je je echt een toerist wilt voelen, probeer dan ook nog even tijd vrij te maken voor een portie  bitterballen of een zoute haring. Of bestel eens een kaasplankje met echte oude kaas op een terras. Wijntje erbij ………

Een fiets huren is inclusief:

  • een voucher voor 24 uur fiets huur
  • een diefstal verzekering
  • 2 sloten om je fiets op slot te zetten
  • een kaart met diverse routes die je kunt volgen
  • als de weergoden je slecht gezind zijn krijg je er ook nog een regenponcho bij!

NB: Kijk onder het fietsen wel uit met het maken van een selfie en let vooral op de weg en het overige verkeer! Sinds 1 juli 2019 is het vasthouden van een gsm op ieder voertuig, dus ook de fiets verboden.

Klik hier om je voucher voor 24 uur fiets huren Amsterdam te bestellen.

Wat anderen ook bekeken:

Als je op de fiets Amsterdam gaat verkennen, wil je natuurlijk ook de highlights van de stad bekijken. Anderen bestelden daarom ook alvast de entree tickets voor het Rijksmuseum. En bekeken de Cryotherapie in het Freezlab in Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 2 juni t/m di 13 oktober 2020

Openingstijden

Het ophalen en terugbrengen van fietsen kan dagelijks tussen
09.30 en 17.00 (nov - feb)
09.30 en 18.00 (mrt - okt)

Prijs

Vanaf 15,00
Vanaf 15,00

Locatie

Yellow Bike
Nieuwezijds Kolk 29
1012 PV Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com