31% Korting!


Boek hier je tickets voor het wereldberoemde wassenbeelden museum, Madame Tussauds in Amsterdam op de Dam, met 31% korting van 24,50 voor maar 17,00. Kinderen van 4 tot en met 15 jaar betalen slechts 14,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor Madame Tussauds in Amsterdam te bestellen.

Idolen vinden bij Madame Tussauds:

Is hij het nou echt of …………? Ontmoet jouw idool en ander beroemde artiesten, sporters, Koninklijke Hoogheden, kunstenaars, politici en TV celebrity’s. Is hij of zij in het echt ook zo groot als je je had voorgesteld? Zo knap, lelijk, dik, dun, modieus gekleed, oud of jong? Breng eens een bezoek aan het wassen beelden museum in Amsterdam, maak een selfie met jouw favoriete wassen beeld en maak de blits bij je vrienden.

Nieuwste creatie:

Kom gauw een bezoek brengen aan deze prachtige collectie bekende persoonlijkheden en ontmoet de nieuwste ster van de collectie; Zayn MALIK! Laat je jouw gezicht op Zayns borst tatoeëren?

Een selfie met je favoriete celebrity in Madame Tussauds

Madame Tussauds:

In dit wereldberoemde wassenbeeldenmuseum in Amsterdam vind je zowel oude wereldsterren als idolen die nu in de spotlights staan. Zo kun je bijvoorbeeld Marilyn Monroe tegenkomen net als Lady Gaga of Doutzen Kroes. En kun je net zo makkelijk met Herman Brood op de foto als met Justin Bieber. Madame Tussauds is plezier voor jong en oud. En super makkelijk te vinden in hartje centrum van Amsterdam. Namelijk op de Dam.

Op de Dam vind je Madame Tussauds

Interactieve TV studio:

Hoe denk je dat jij voor de camera’s kunt presenteren. Ben jij dat presentatietalent dat geheel foutloos van de autocue een programma kan presenteren? Kortom: kom ook eens langs, probeer, ervaar en vind het uit.

Combinatie Ticket:

Een bezoek aan deze unieke expositie is een ideale mogelijkheid om te combineren met bijvoorbeeld sightseeing door het centrum van Amsterdam of gecombineerd met bijvoorbeeld een bezoek aan The Amsterdam Dungeon. De snelste en wellicht makkelijkste manier om Amsterdam te verkennen is met de  Hop-on-Hop-off boot. Deze boot vaart gedurende circa een uur door de op de UNESCO lijst staande authentieke en vooral gezellige grachten van Amsterdam.

Klik ook hier om je entree tickets voor Madame Tussauds in Amsterdam te bestellen.

Heb je een hekel aan wachten? Klik dan hier om je tickets voor Madame Tussauds (fast track toegang) voor 20,50 te boeken.

Klik hier om je gecombineerde ticket voor Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon voor 28,00 te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Rondvaart Amsterdam, Splashbus Amsterdam en het Scheepvaart Museum in Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 3 juli t/m do 31 december 2020

Openingstijden

09.30 - 21.30 uur

Prijs

17,00
Van 24,50 voor 17,00

Locatie

Madame Tussauds
Dam 20
1012 NP Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com