Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Het meest unieke uitje voor vriendinnen, zussen, collega’s en gelijkgestemden; Dit jaar intussen alweer de 70e editie van de jaarlijkse Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Bestel nu via DagjeuitPagina.nl hier je tickets met wel 36% korting van 19,50 voor maar 12,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Huishoudbeurs 2020 te bestellen.

Programma Huishoudbeurs:

Kijk jij er ook altijd zo naar uit? Alle nieuwste ontwikkelingen en gadgets op huishoudgebied bij elkaar. Heerlijk een dagje uit en genieten van alles wat je maar kunt tegenkomen op de beursvloer. Bovendien kun je optredens bekijken en beluisteren van diverse top artiesten. Bekijk in het bijzonder de laatste trends op het gebied van tuin- en woninginrichting, lichaams verzorging, (gezonde) lifestyle, fashion, erotiek, voeding, sport, (zorg) verzekeringen, reizen en nog veel en veel meer. Bezoek ook eens de leuke workshops, want daar kun interessante adviezen krijgen over beauty en huidverzorging, woninginrichting en andere leuke things to do.

De beurs:

Wist je dat de huishoudbeurs inmiddels een heuse eigen soundtrack heeft? Bekijk en beluister hieronder de ode aan de vrouw van Marcel Harteveld. Kun jij deze sountrack ook meezingen tijdens je bezoek aan de beurs?

Noteer alvast de datums in je agenda want voor je het weet is het zover en begint de 70e editie van de Huishoudbeurs. De beurs is sinds 1950 een begrip in Nederland. Wist je overigens dat de Huishoudbeurs van 2018 in totaal 212.000 bezoekers heeft getrokken? Steeds meer vrouwen weten de beurs inmiddels te vinden. Ga jij dit jaar met een passend advies naar huis, een leuk idee om zelf te gaan doen of ondernemen of wordt het simpelweg “Shop till you drop”. Voor iedereen is er wel wat te vinden op de Huishoudbeurs 2020. Kortom een beurs die je niet zou mogen missen!

Klik ook hier om je entree tickets voor de Huishoudbeurs 2020 te bestellen.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers van deze site keken ook naar de Lentefair 2020 in Rotterdam, de Fiets en Wandelbeurs 2020 in Utrecht, de Hiswa Rai 2020 in Amsterdam en de Amsterdam Motor Show 2020 in Amsterdam.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 22 februari t/m zo 1 maart 2020

Prijs

12,50
Van 19,50 voor slechts 12,50

Locatie

RAI Amsterdam Huishoudbeurs
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam


Booking.com