17,00 Korting!


Boeren, burgers en buitenlui! Komt dat zien, komt dat zien! Als je vind dat het Kerstcircus net zo bij de donkere winterdagen hoort als de kerstboom, oliebollen en vuurwerk, kom dan naar het Kerstcircus wat zijn tenten voor de 30e editie heeft opgezet in onder andere Haarlem. Met dit jaar een zeer indrukwekkende act van de wereldberoemde illusionist Hans Klok! Entree tickets voor één van deze Kerstcircussen kun je nu via Dagjeuitpagina.nl met 40% korting bestellen van 42,50 voor slechts 25,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Kerstcircus Haarlem te bestellen.

Kerstcircus:

Heerlijk genieten van de grappen en grollen van de clowns, de adembenemende voorstellingen van de acrobaten, de spannende acts van illusionisten en goochelaars en niet te vergeten de (evenwichts) kunstenaars. Dit alles in een gloed nieuwe show van grote internationale artiesten, die aan elkaar wordt gepraat door de Opper spreekstalmeester Robert Ronday en voorzien is van de nieuwe titel “Into the Future”. Men gaat zijn uiterste best doen om dit jaar er de mooiste voorstelling ooit van te maken! Kom je ook eens bij één van de, in totaal 35 circusvoorstellingen? Leun dan lekker achterover en laat je verassen met een circa 2,5 uur durende schitterende voorstelling.

Kerstscircus Haarlem

Moderne opzet:

Deze allernieuwste show staat niet alleen in het teken van de circusartiesten maar wordt ook een prachtig licht schouwspel met special effects en drones. Een circus zou geen circus zijn zonder shows van dieren. De wilde dieren zijn verdwenen maar deze zijn werkelijk op spectaculaire wijze vervangen door deze nieuwe entourage. Tot op heden alleen nog maar vertoond bij de opening van de Olympische Spelen!

Kerstcircus Haarlem

Extra evenementen Kerstcircus:

Zoals ieder jaar worden er ook dit jaar, naast de indrukwekkende circusshow, weer extra evenementen georganiseerd op het kerst festival terrein. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld de overdekte kinderboerderij. Die is gratis te bezoeken.

De kunst van de mime speler

Programma Kerstcircus:

 • Hans Klok als Illusionist en spreekstalmeester. De snelste illusionist ter wereld. Hans Klok zal het circuspubliek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn programma. Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de publiekslieveling van heel Nederland. 
 • Kevin Chaves met als act Rolarola op de motor. Deze balanceer-expert zoekt zijn de grenzen steeds hogerop. Op zijn glimmende motor balanceert hij hoog boven de circuspiste. Je houdt het niet voor mogelijk hoe hij zich staande houdt op een wankele opgestapelde kubussen en kokers.
 • Angelo Chavez is een echte traditionele clown die de meest grappigste dingen verzint. Hij doet soms zijn best om trucjes te laten slagen. Maar zoals te verwachten mislukt natuurlijk op onverwachte wijze. Diverse dolkomische acts waarbij je weer eens heerlijk ouderwets kunt lachen.
 • Skating Chaves. Het Duo Chaves brengt een rollerskate act die bijzonder spectaculair is om te zien. Oftewel een act vol snelheid met indrukwekkende nekspons. Het duo imponeert de toeschouweres en trotseert daarbij vooral de zwaartekracht dankzij het duizelingweklkende tempo. En dat in totale balans.
 • De Pools/ Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent, die sla tegenspeler van Hans Klok schittert in de show. Als jong Nederlands talent treedt hij naleijk als sinds 2015 op in het wereledberoemde Cirque du Soleil!
 • Mustafa Danguir. Op het puntje van je stoel kun je genieten van de kunsten van deze waghalsen. Die hoog in de nok van de tent, op het strakgespannen draad met maar liefst acht man sterk hun kunsten tonen. die werkelijk adembenemend zijn. Onder andere een menselijke piramide draaien deze waaghalzen de hand niet voor om. Balans in optima form.
 • Andrey Vovk is sterk en hij is stoer. Deze artiest rockt en zal de tent volledig op zijn kop zetten. Met al zijn kracht spint, gooit en jongleert hij met gigantische autobanden, zowel aan kettingen als los. Een traditionele act in een ultramoderne jas.
 • De Mustafa Danguir Troupe presenteert je een dubbel Rad des Doods, met maar liefst acht man! Stunts en huiveringwekkende kapriolen, niets is hen te gek. 

Maar er is nog veel meer:

 • Daniel Doornkamp treedt op als tempojongleur. Enkele jaren geleden werd Daniel winnaar van het programma Circus Got Talent. Wat een mooie erkenning is van zowel de presentatie van zijn act als voor de performance. Inmiddels is hij letterlijk en figuurlijk uitgegroeid tot een van de snelste jongleurs van Nederland. Hij gaat jongleren, maar dat in een supertempo.
 • De circusolifant ‘Bubbels’ is publikeslieveling en vooral een grote kindervriend. Daarnaast is hij de rode draad in iedere voorstelling. ‘Bubbels’ heeft namelijk een eigen lied. Ook ‘Bubbels’ trakteert in de pauze. Ook wil ‘Bubbels’ natuurelijk met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’. ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!
 • Harold Verwoert zal de voorstelling aan elkaar spreken. Hij is namelijk de presentator en entertainer van deze wervelende show. Hij is namelijk een presentator en entertainer in hart en nieren. Hij heeft enorm veel ervaring en hij is bij velen bekend. Onder andere op de televisie geeft Harold al heel wat programma’s gepresenteerd.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Kerstcircus op diverse lokaties te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere kerstcircussen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 22 december t/m zo 8 januari 2023

Openingstijden

De shows vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats en hebben verschillende aanvangstijden.
Zo kun je kiezen uit een ochtend-, middag- of avondshow.

Prijs

Van 42,50 voor 25,50
Kinderen tot en met 2 jaar gratis mits ze op schoot zitten

Locatie

Burgemeester Reinaldapark
Reinaldapad 1
2033 SX Haarlem
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com