5,00 Korting!


Woooooow! heb je ze ooit zoooo groot gezien? Verman jezelf, ren niet weg. Bezoek de grootste Dinosaurus expositie van Europa, World of Dinos 2022, in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Breng een bezoek aan de grootste Dino expo van Europa! Bestel nu je tickets bij DagjeuitPagina.nl met 26% korting. Je toegangskaartje kost je dan geen 19,50 aan de kassa ter plekke, maar bestel je voor slechts 14,50 via deze site. Dat scheelt je al gauw 5,00 per kaartje.

World of Dinos:

World of Dinos is de naam van de expositie die meer dan 60 dino’s op ware grootte tentoonstelt. Ze bewegen en brullen ook echt. Sommige soorten zijn wel 12 meter lang! De exposities zijn te zien in de periode van 10 december 2022 tot en met 15 januari 2023.

Klik ook hier om je tickets voor World of Dinos te boeken.

140 miljoen jaar geleden a World of Dinos:

Loopt het angstzweet jou al over de rug bij het brullen van de T-Rex en zijn maatjes? Of begin je al te zweten bij het zien van een Triceratops? Mooi van lelijkheid is de Ankylosaurus. Kijk zelf en kies je favoriete dinosaurus. Wat denk je van de vliegende dinosaurussen. Amper voor te stellen dat zij miljoenen jaren geleden de aardbol bevolkten. 140 miljoen jaar lang waren zij de heersers van de aarde. En wellicht het meest tot de verbeelding sprekend.

World of Dino's in de Jaarbeurs in Utrecht

Wat kun je verwachten bij World of Dinos:

Tijdens deze super leuke in bijzonder interessante expositie is er mega veel doen. Naast de meer dan 60 dinosaurussen zijn er speurtochten, is er een bioscoop waar diverse voorstellingen te zien zijn, kun je heus dinorijden op een dinosaurus, zijn er uitgravingen waar je je eigen fossielen kunt uitgraven en is er een echte kids zone met springkussens en diverse andere kids attracties.

world of dino's

Primeur:

Er is meer dan een jaar lang aan de expositie gewerkt. Nederland had in 2020 de primeur van de Dino expositie. Nadat de expositie in Nederland was afgelopen ging hij de rest van de wereld over. En nu is de expositie weer terug. Beleef ook de wereld van miljoenen jaren geleden waarin de Dino’s in bijzondere decorstukken ten toon worden gesteld. Special effects middels licht en geluid technieken zorge ervoor dat een bezoek aan World of Dino’s een wel heel bijzondere en intense beleving is. Meer dan 7000 vierkante meter expositieruimte!

Kom jij deze kerstvakantie ook met je hele familie naar het “Jurassic Park” van de Haarlemmermeer om van alles te leren over de Dinosaurussen?

Klik ook hier om je tickets voor World of Dinos te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dinoland Landgoed Tennax in Wedde en het Zandsculpturen Festijn in Garderen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 10 december t/m zo 15 januari 2023

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur.
Op 24, 25, 26 en 31 december geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Op 1 januari van 12.00 tot 17.00 uur.
De entree sluit 3 uur voor de sluitingstijd, dus zorg dat je voor deze tijd binnen bent

Prijs

Vanaf 13 jaar van 19,50 voor maar 14,50
Vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar van 17,50 voor maar 13,00
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com