7,05 Korting!


Een goed idee voor een leuk dagje uit is misschien om je favoriete dier eens op te zoeken. En het zou natuurlijk mooi zijn als dat favoriete dier eens van heel dichtbij kunt bekijken! Die mogelijkheid is er bijvoorbeeld in Het Dierenrijk in Mierlo, vlakbij Eindhoven. Oog in oog staan met je lievelingsdier en het van alle kanten kunnen bewonderen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voorelige entree tickets bestellen met een korting van wel 30%. Een toegangskaartje kost je dan geen 23,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via internet voor maar 16,45. Dat scheeltje dan al gauw 7,05 en daarnaast het wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor Het Dierenrijk in Mierlo te bestellen.

Dierenrijk in Mierlo:

Als je op zoek naar een bijzondere dierentuin, kun je die vinden in het plaatsje Mierlo, onder de rook van Eindhoven. Daar kunnen mensen, zoals ze zelf zeggen, “samen plezier maken”. Is dat nou niet leuk? Wat deze dierentuin extra leuk maakt, is dat je vlakbij de dieren kunt komen. Daarnaast kun je er ook veel van opsteken en is een bezoek absoluut leerzaam bij bijvoorbeeld de voederpresentaties die er gegeven worden.

Dierenrijk in Mierlo

Wat kun je verwachten in Het Dierenrijk:

In Dierenrijk kun je een grote verscheidenheid aan de meest prachtige exotische dieren tegenkomen. Van imposante grote neushoorns tot een kleine pinguïns soort. En van prachtig getekende tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee en zijn allemaal te bewonderen in Dierenrijk. Waar wacht je nog op? Wanneer zien we jou terug in deze superleuke dierentuin. En als je moe geworden bent van het wandelen door de dierentuin, kun je net als de apen, heerlijk ontspannen slingeren door de speeltuin.

Dierenrijk in Mierlo

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je die op het terrein van Dierenrijk parkeren. Dat kost je 6,00 per auto. Vooraf moet je dan een parkeermunt bestellen. Die kun je tegelijk aanschaffen als je de entree tickets voor de dierentuin besteld.Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door de speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij

Klik hier om je entree ticket voor Het Dierenrijk in Mierlo te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder naar, of waren geïnteresseerd in meer dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 24 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

- 1 januari tot en met 15 april 10.00 – 17.00 uur
- 16 april tot en met 31 oktober 09.30 – 17.30 uur
- 1 november tot en met 31 december 10.00 – 17.00 uur


Prijs

Van 23,50 voor maar 16,45
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Dierenrijk
Baroniehei 1
5731 RG Mierlo
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com