5,00 Korting!


Als je alles wilt weten van en over roofvogels, is een bezoek aan Vogelarij Falcon Crest in Eindhoven absoluut een goede aanrader. Bekijken, ontdekken en leren over deze vaak gigantische vogels kun je daar zeker doen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen, met een korting van wel 62%. Een voucher voor je bezoek bestel je al voor slechts 10,00 in plaats van 5,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 5,00 op een voucher.

Klik hier om je voucher voor een bezoek aan Vogelarij Falcon Crest in Eindhoven te bestellen.

Roofvogels spotten bij Vogelarij Falcon Crest Eindhoven:

In dit unieke park kun je allerlei soorten roofvogels bewonderen, van alles over ze leren én shows bekijken. Je kunt er onder andere vogels zien zoals uilen, valken, arenden en buizerds. Wat dit park zo leuk maakt, is dat het hele park speciaal is ingericht en gebouwd voor deze prachtige grote roofvogels. In deze dierentuin kun je dagelijks genieten van roofvogel shows en -demonstraties. En tussen de shows door kun je op je gemak rondkijken en vragen stellen. Kortom een super geschikt uitje voor de hele familie, jong en oud en vooral een perfecte uitje voor de echte vogelliefhebber. 

Belangrijk te weten bij een bezoek aan Falcon Crest:

Voor je bezoek is het wel belangrijk te weten dat als de buitentemperatuur boven de 30 graden is, het park gesloten is. Het entree ticket is geldig op woensdagen, zaterdagen en zondagen. En de roofvogeldemonstratie begint om 13:30 uur en duurt tot 16:15 uur.

Ook kun je hier uitstekend terecht voor bijvoorbeeld een roofvogelworkshop. Maar ook voor een specifieke workshop met uilen of een workshop met de arend. De workshop zelf duurt circa 3 uur. En is inclusief koffie, thee of frisdrank en gevulde- of appelkoek.

Verder is deze dierentuin ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Klik hier om je voucher voor een bezoek aan Falcon Crest in Eindhoven te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

do 9 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks van 12.30 - 17.00 uur

Prijs

Van 10,00 voor maar 5,00
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Vogelarij Falcon Crest
Eindhovenseweg 44
5633 BE Eindhoven
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com