3,00 Korting!


Voor een super onvergetelijke dag met de hele familie en voor jong en oud, breng je en bezoek aan Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Daar kun je meer dan 150 verschillende diersoorten bewonderen. De Oliemeulen is een bijzonder dierenpark, waar je van alles kunt tegenkomen, maar ook van alles kunt beleven. Via DafgjeuiPagina.nl kun je bijzonder voordelige entree tickets bestellen met een korting van wel 21%. Een toegangs kaartje kost je dan slechts 11,50 in plaats van 14,50 ter plekke aan de kassa. Dat scheelte je dus al gauw 3,00 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg te bestellen.

Dierenpark De Oliemeulen:

Dit unieke dierenpark bestaat inmiddels meer dan 30. Het is ooit begonnen als een reptielenhuis. Maar inmiddels is dit park uitgegroeid tot een heuse echte dierentuin met meer dan 150 verschillende soorten dieren. Dagelijks zijn er slangen- en spinnen demonstraties. Soms mag je ze zelfs wel eens aanraken. Of zelfs een echte slang vasthouden. En als je moe bent geworden van al die prachtige dieren, ga je gewoon lekker buiten spelen in het speeltoestel.

Dierenpark De Oliemeulen

Wat kun je verwachten bij Dierenpark De Oliemeulen:

In dit prachtige dierenpark kun je eigenlijk van alles verwachten. Zeker als je van reptielen houdt, moet je beslist eens komen kijken. Je zult versteld staan van de enorme verscheidenheid aan soorten. Van super nieuwsgierige stokstaartjes tot vliegende hondjes. Binnen vind je onder andere de terraria met prachtig geschubde slangen en krokodillen. Buiten wachten onder andere de apen, katachtigen en roofvogels op je om bewonderd te worden. Kortom leuk voor een leerzaam dagje uit!

Klik hier om je entree tickets voor Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg te bestellen.

Dierenpark De Oliemeulen

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je deze gratis parkeren nabij het dierenpark terrein.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in de andere dierentuinen op deze site.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 9 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 14,50 voor slechts 11,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Dierenpark De Oliemeulen
Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com