4,80 Korting!


Zoo Veldhoven is op dit moment geopend! Leer van alles over papegaaien, roofvogels, zebra’s en nog circa 150 andere diersoorten in Zoo Veldhoven Entree tickets kun je nu via dagjeuitPagina.nl bestellen met een korting tot wel 28%. Een toegangskaartje kost je dan geen 17,00 ter plekke aan de kassa, maar voor slechts 12,20 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 4,80 per entree ticket. En daar kun je bijvoorbeeld weer lekkere ijsjes voor kopen.

Klik hier om je entree tickets voor Zoo Veldhoven te bestellen.

Debbie Steer heeft onder andere een leuk filmpje van de dierentuin gemaakt, die je hieronder kunt bekijken.

Zoo Veldhoven:

Deze leuke dierentuin was vroeger bekend als Stichting Nederlandse Opvang voor Papegaaien. Sinds 2013 heeft het park de huidige nieuwe naam gekregen. Sindsdien zijn er veel meer diersoorten bijgekomen. Zoveel dat je er op dit moment inmiddels meer dan 150 diersoorten kunt bewonderen. In het park kun je van alles te weten komen over vopgels zoals papegaaien, flamingo’s, roofvogels enz. Maar ook over zoogdieren zoals ringstaartmaki’s, kamelen, alpaca’s, ezels en nog veel meer.

Alles over papegaaien in Zoo Veldhoven

Zelf dieren voeren in Zoo Veldhoven:

Het leuke en bijzondere van deze dierentuin is dat je de dieren zelf mag voeren. Als jij fruit meeneemt wat de dieren lekker vinden, zoals bijvoorbeeld druiven, mango’s, meloenen en peren kun je een behoorlijk aantal dieren laten smullen. Om de vogels, parkieten en vissen te voeren kun je speciaal voedsel kopen voor kleine bedragen.

Voor de kinderen:

Als de kinderen moe zijn geworden van het voeren van en het kijken naar de dieren, kunnen ze heerlijk spelen in één van de twee grote speeltuinen. Speeltoestellen genoeg en je kunt ook nog kiezen tussen binnen en buiten spelen. Wanneer zien we jou?

Klik hier om je entree tickets voor Zoo Veldhoven te bestellen.

Kinderfeestje:

Heb jij een kinderfeestje te vieren omdat je bijvoorbeeld jarig bent? Wat is nou leuker om dat geheel verzorgd te doen, dus inclusief papatjes, snack, ranja en diervoer, tussen de dieren? Ckeck de website voor de mogelijkheden.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dierentuin Artis in Amsterdam, Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Burgers Zoo in Arnhem.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 9 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

09.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 17,00 voor slechts 12,20
Kinderen van 3 tot en met 12 jaar van 15,00 voor maar 10,75
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Zoo Veldhoven
Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com