Plezier voor de hele familie!


Breng ook eens een bezoek aan één van de hoogst gewaardeerde uitje van Nederland, de Efteling in Kaatsheuvel. Plezier van jong en oud dus voor de hele familie. Boek hier je entree tickets voor de Efteling voor slechts 38,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Efteling te boeken.

Onderstaand filmpje kun je bekijken om een idee te krijgen van één van de betoverende theater familie shows. Caro is namelijk helemaal nieuw!

De Efteling:

Kom ook naar de sprookjeswereld van dit mystieke attractiepark in Kaatsheuvel voor een heerlijk dagje uit vol plezier, prachtige betoveringen en wonderen voor de hele familie. Welke jaargetijde je ook kiest om naar de Efteling te komen, het is altijd een feest. Immers ook de Efteling kleurt met de jaargetijden mee. En het attractiepark is iedere dag van het jaar geopend!

De theater shows zitten vol humor, muziek en acrobatiek. Kom binnen en overtuig jezelf van deze fantastische shows voor de hele familie.

De unieke park is het grootste attractiepark van Nederland met spannende en spetterende, spectaculaire attracties, betoverende theater shows, duizelingwekkende achtbanen en nog véél meer! In de Efteling vind je amusement voor jong en oud en is voor iedereen een heerlijke ontspannen dag uit.

Klik hier om je entree tickets voor de Efteling te boeken.

Lekker genieten in de Efteling

Overnachten:

Als je nog veel langer wilt genieten van al het moois in dit pretpark, dan slechts één dag, kun je ook overnachten. Als je een overnachting boekt heb je ook nog eens onbeperkt toegang tot het attractie park. Kom je dan ook eens logeren? Als je wilt blijven overnachten heb je de keuze uit:

  • hotelkamers
  • vakantiewoningen
  • appartementen

Klik hier om één of meerdere overnachtingen te boeken.

Ga je voor een verzorgd verblijf in een prachtige kamer of suite, wellicht met een thema en altijd met ontbijt, kies dan voor een hotelkamer.

Klik hier om één van de prachtige hotelkamers te boeken.

Of heb je liever de privacy van een vakantiewoning met eigen kookgelegenheid. Er zijn vakantiewoningen waar je wel tot en met 12 personen in kunt verblijven.

Klik hier om een vakantiewoning te boeken.

Een andere mogelijk is om in gezellige groep accommmodatie te overnachten.

Klik hier om je groepsaccommodatie te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of warebn geïnteresseerd in Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn, Attractie- en Vakantiepark Slagharen, Pretpark Duinrell in Wassenaar en Familiepark Drievliet in Den Haag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 10 februari t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Kijk voor de diverse openingstijden op de website.

Prijs

Vanaf 38,00
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Locatie

Efteling Park & Theater
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com