4,00 Korting!


Water is niet alleen de dagelijkse levensbehoefte, water wordt de laatste jaren steeds belangrijker in ons gehele leven. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de vele overstromingen die we de laatste jaren in osn land gehad hebben. Of denk alleen al aan de vele regen die er de afgelopen tijd gevallen is. Een leuke plek om van alles over water te weten te komen is het Nederlands Watermuseum in Arnhem. Via DagjeuitPagina.nl kun je bijzonder goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 35%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 7,50, in plaats van 11,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 4,00 per entree ticket. En je hoeft daarnaast natuurlijk ook niet te wachten in de rijen voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Watermuseum Arnhem te bestellen.

Het Nederlands Watermuseum in Arnhem:

In het Nederlands Watermuseum in Arnhem kun je op leuke, leerzame en interaktieve manier, van alles te weten komen over dijkbeheer, grondwater en het watergebruik in Nederland. Ontdek hier wat er allemaal voor nodig is en wat er bij komt kijken om het water in algemene zin op goede wijze te beheren. In het museum kun je op een leuke interaktieve wijze aan de slag:

Professor Obie Speurtocht:

Professor Obie is de code van zijn kluis kwijt. Kun jij achter de code komen? Geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en kost je 1,50. De speurtocht is te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Pinguïn Speurtocht:

Ga bijvoorbeeld samen met de pinguïn in het museum op zoek naar dieren van over de hele wereld. Doe de opdrachten en verzamel stickers. Deze speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en kost je 1,50. Deze is te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Het Nederlands Watermuseum Arnhem

Het Waterlaboratorium:

Je trekt een witte jas aan en je voelt je een heuse echte waterprofessor, die reuze veel verstand heeft van water. In alle weekenden buiten de vakanties om kun je experimenteren in het Waterlab tussen 10.15 uur en 15.45 uur. Dit kost je 1,50. Je dient ook in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. De activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  

Junior Waterinspecteur speurtocht door park Sonsbeek:

In deze speurtocht ben jij de waterinspecteur, die bij alle waterpunten in park Sonsbeek een leuke opdracht kan doen. De speurtocht is in het bijzonder geschikt voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar en kost je 3,95. Je kunt de speurtocht kopen tijdens de openingstijden van het museum. Je kunt de speurtocht op elk willekeurig moment starten.

Het Watermuseum Arnhem

Leuk om te weten over het Nederlands Watermuseum:

Een bezoek aan dit museum is een bijzonder leuke ervaring en geschikt voor jong oud. Heerlijk lekker aan de slag met experimenten of bijvoorbeeld een leuke speurtocht. Als je van al dat geexperimenteer on gespeur hongerig en dorstig geworden bent, kun je je honger stillen en je dorst lessen in het Grand Cafe aan de Sint Jansbeek.

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar het museum komt, kun je deze gratis parkeren op de parkeerplaats bij het museum.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Watermuseum Arnhem te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar, meer musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 12 februari t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Vanaf 13 jaar van 11,50 voor maar 7,50
Van 4 tot en met 12 jaar van 8,50 voor slechts 5,50

Locatie

Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28
6814 CL Arnhem
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com