Zijn jij en je gezin toe aan een leuk dagje uit met z’n allen? Dan is er natuurlijk ontzettend veel leuks te bedenken. Waar de één houdt van een dagje spanning en avontuur in het pretpark, kiest de ander ervoor om gezellig met het hele gezin naar de dierentuin te gaan. Kortom, keuze genoeg dus! Omdat we heel goed snappen dat je soms wel wat inspiratie kunt gebruiken, hebben we een aantal te gekke uitjes voor je, die je absoluut op je lijstje moet hebben staan. Het voordeel van deze uitjes, is dat ze geschikt zijn voor iedere leeftijd. Dus of je nu kinderen hebt in de leeftijd  tussen 4 en 8 of dat ze inmiddels al een echte tiener zijn, met deze tips weet je zeker dat ze zeker weten een onvergetelijke dag bezorgd.

Ga een dagje naar het pretpark:

Nederland kent allerlei verschillende pretparken, van grote indoor parken tot de meest uiteenlopende parken in de frisse buitenlucht. Met een dagje naar een pretpark weet je namelijk zeker dat je de kinderen weet te vermaken. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is de leeftijd van je kinderen. Stel dat je kinderen 4 en 6 zijn, dan is het leuker om naar Julianatoren in Apeldoorn te gaan, dan naar de Efteling. Nu is de Efteling natuurlijk een prachtig park, maar zullen de meeste kinderen op jonge leeftijd hier niet direct heel veel aan hebben. Zo moet je voor de meeste attracties 110 cm zijn en is Julianatoren echt gericht op het kleine grut. Wel is het advies om je tickets tijdig online te boeken, zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Fietsen met het hele gezin:

Nederland is een echt fietsland. Hoe leuk is het dus om gezellig met het hele gezin te gaan fietsen. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn, kunnen ze bijvoorbeeld mee op hun eigen fiets en anders gaan ze gewoon bij papa of mama achter op. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat het misschien verstandig is om een elektrische fiets mee te nemen. Heb je deze nu niet, dan kun je er vaak ook voor een paar euro per dag wel één huren bij een plaatselijke fietsenmaker. Ben je voornemens vaker te gaan fietsen, kijk dan eens voor een goede en betaalbare e-bike bij Amslod. Bij Amslod kun je namelijk eerst rustig een proefrit maken en kunnen ze de fiets volledig naar wens afstellen, zodat je zeker weet dat je fiets aan alle wensen voldoet.

Zwemmen:

Zwemmen, welk kind vindt dat nu niet leuk? Afhankelijk van het weer kun je ervoor kiezen om naar een binnen- of buiten bad te gaan, maar is het voor de mensen die dicht bij het strand wonen, natuurlijk nog leuker om tijdens een heerlijke zomerse dag de spullen in te pakken en met het  hele gezin naar het strand te gaan. Zo kunnen de kinderen zich vermaken met een emmertje en schepje en kunnen de ouders even helemaal tot rust komen. Niet vergeten om jezelf en ook de kinderen regelmatig goed in te smeren, zodat jullie niet verbranden!

Hotelovernachting:

Natuurlijk kun je er ook nog een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting overwegen om het leukste dagje uit compleet te maken!

Bekijk deze aanbieding