Altijd al een prachtige reis willen maken naar Amerika of Canada? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om jouw unieke droomreis te gaan maken.

Je hoeft niet stapels reisgidsen door te nemen of het internet helemaal af te gaan voor vluchten, hotels en autohuur. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen droomreis met ideeën, voorstellen en “must do” bestemmingen in Amerika of Canada. Jij en mogelijk je partner hebben eigen wensen. Die staan niet altijd in de aangeboden reizen. Je moet altijd water bij de wijn doen. En om zelf alles te boeken kost erg veel tijd.

Canada ontdekken met kano

Amerika en Canada zijn bestemmingen die enorm geliefd zijn. Waar je vroeger op de bonnefooi naar deze landen kon gaan en last minute een overnachting of hotel boeken, dat kan tegenwoordig niet echt meer. Je moet bij populaire bestemmingen thuis alles al boeken. Terwijl ook nog moet kijken wat je wilt gaan doen, welke route wil je gaan rijden. Waar en wat voor auto of camper moeten je moet huren. Dit valt altijd tegen, daarom adviseren wij een reis op maat.

Wij zorgen voor een uniek droomreis naar Amerika en Canada. Zonder stress, zeker weten dat alles goed gaat en dat je alles gaat zien wat je wilt ( en meer). Wil jij zeker weten dat jij een uniek droomreis naar Amerika of Canada gaat maken, dan bieden wij die aan.

Jouw vakantie op maat

Het op maat laten maken van een vakantie naar Amerika en Canada kan iets duurder zijn dan het boeken van een standaardpakketten bij grote reisbudo’s.

Maar de voordelen wegen vaak op tegen de extra kosten. Want je krijgt een speciaal voor jouw gemaakte en uniek reis. Dat maakt de vakantie nog specialer. Want unieke droomreizen naar Amerika en Canada worden voor jou gemaakt.

Paardrijden

Persoonlijke aandacht

Bij het op maat laten maken van een vakantie wordt er rekening gehouden met jouw specifieke wensen, behoeften en voorkeuren. Je kan je vakantie tot in de kleinste details aan te passen, zoals de reisroute, de accommodaties en bestemmingen. Dit zorgt ervoor dat je de best mogelijke ervaring hebt.

Unieke ervaring

Een op maat gemaakte vakantie, naar Amerika en Canada, biedt de mogelijkheid om unieke ervaringen op te doen die aansluiten bij jouw interesses. Of je nu geïnteresseerd bent in avontuurlijke activiteiten, zoals enkele dagen hiken in de bergen, een boot huren of overnachten op een farm en paard te rijden, raften enz. Alles wordt geregeld en misschien wel meer. Het wordt een gedenkwaardige en persoonlijk reis, die is afgestemd op jouw interesses en voorkeuren.

Banff Nat PArk Canada

Flexibiliteit en vrijheid in Amerika en Canada

Met een op maat gemaakte vakantie heb je de vrijheid om je eigen reisschema te bepalen. Je kunt de duur van de vakantie, de data, met hoeveel mensen je wilt reizen, tijdstip van vluchten en de gewenste activiteiten en bezienswaardigheden kiezen. Dit geeft je de flexibiliteit om je vakantie precies zo in te richten als je wilt.

Lokale expertise bij de reisadviseurs

De reisadviseurs, die op maat gemaakte vakanties aanbieden, beschikken vaak over uitgebreide lokale kennis en expertise. Zij hebben meer kennis van lokale gewoonten en bijzonderheden. Ze kunnen je waardevol advies geven over de beste plaatsen om te bezoeken. Dit hoef je zelf ter plaatse dan niet meer te regelen.

Droomvakantie Amerika

Jouw amerika vakantie wordt uniek. Waar wil je heen en wat wil je doen? Wil je de steden bezoeken, met veel cultuur en historie of wil je de natuur in. Beiden kan natuurlijk ook.

Het plannen van een vakantie kan tijdrovend en stressvol zijn vooral als je niet bekend bent met de bestemming. Door dit over te laten aan de reisadviseurs van op maat naar Amerika en Canada, bespaar je veel tijd en moeite. Tevens zorgen zij ervoor dat alles goed loopt tijdens je vakantie in Amerika en Canada.

Het is heerlijk om tevoren de kleinschalige en gezellig overnachtingen te regelen. Leuke cottages in plaats van koude hotels. Prachtige glamping tenten in plaats van een motel. Of avontuurlijk slapen op een farm. Als je op een unieke manier kan overnachten en alles is goed geregeld, dan is er geen stress. Dan kan je optimaal genieten.

Zet je dromen, wensen en ideeën op papier en jouw Amerika vakantie wordt voor jouw gemaakt!

Klimmen in winter in Amerika

Canada reizen

Canada is enorm groot, met een overweldigende natuur, dat je raakt tot diep in je ziel. Je voelt je nietig klein tussen de Rockies. Genieten van het wild wat je ziet, de spiegel gladde meren zijn prachtig en de inwoners gastvrij. Canada gaat onder je huid zitten als je er bent geweest. Het is groots, maar toch zo mooi. Het is ruig en indrukwekkend en de ruimte om je heen is zo geweldig. Dat is echt genieten.

Rendier in Canada

Canada reizen zorgt voor jouw droomvakantie!

Verdiep je eens in het gedeelte van Canada waar niet veel toeristen komen, laat je informeren in een persoonlijk gesprek. En maakt dan pas je keuzes bekend. Canada telt 48 Nationale Parken, dus je hebt keuze genoeg. Ook in Canada bieden wij prachtige plekken om te overnachten, wat op zichzelf al een avontuur en beleving is. Wat dacht u ervan dat je voor de deur van uw cottage kunt vissen. Of een plek waar u grizzlyberen, wolven en talloze vogelsoorten kunt spotten.

Een combinatie van steden bezoeken en de natuur is dan natuurlijk allemaal mogelijk.

Cottage in Canada

Haal het meeste uit je reis naar Amerika en Canada

Haal niet alleen het meeste uit je reis, maar ook het mooiste. Daarvoor zijn de reisadviseurs. Zij staan je van dag 1 bij met adviezen en ideeën.

Jij komt je reisplan en zij maken samen met jou de reis. De reisadviseurs weten waar je onderweg beslist even langs moet en adviseren voor leuke excursies onderweg en zorgen dat de hele reis in Amerika of Canada jouw unieke droomreis is.

Zet je dromen, wensen en ideeën op papier, want unieke droomreizen naar Amerika en Canada worden voor jou gemaakt.