Ga je eens een weekend weg, een week of misschien wel langer met vakantie. Dan zijn de waddeneilanden Terschelling en Texel beiden geweldig om te bezoeken.

De eilanden geven je een speciaal vakantiegevoel: vrijheid om te doen en laten wat je wil, maar ook de vrijheid van tijd. Geen horloge om en genieten van de vele vrije tijd.

Je bent in Nederland, maar het lijkt zo ver weg. Een weekendje weg naar deze eilanden geven je het gevoel dat je weken op vakantie bent geweest. Urenlang struinen over het strand, al hoeken en gaten ontdekken op de fiets en natuurlijk ook genieten van de gezellige horeca gelegenheden. Lekker eten met een plaatselijke gebrouwen biertje of zelf gemaakte borrel.

Die vrijheid begint meestal al op de boot op weg naar het eiland. Een weidse blik over de Waddenzee, soms een krijsende meeuw en mogelijk zelfs zeehonden op een zandbank. De wind en de zon op je gezicht en het lijkt wel of alles dan van je afvalt. Je doet je ogen dicht en je ruikt de zilte zee. Vrijheid!

Wadden

Vakantiehuis huren

Om die vrijheid op het eiland te blijven voelen, dan moet je beslist een heerlijk vakantiehuis huren. Want dat kan je alles zelf bepalen, wat je wel en wat je niet wilt doen. Geen vaste tijden om op te staan, of tussen bepaalde tijden eten of misschien wel last van anderen. Als je zelf een vakantiehuis huurt, huur je iets wat je aanspreek, wat bij je past. Dus een vakantiehuis zal zo’n meerwaarde zijn voor je verblijf op een eiland. Vakantiehuis huren op Terschelling of Texel. Gewoon doen!

Terschelling

Terschelling is van alle Waddeneilanden wel een van de gezelligste eilanden. Dat hoor en lees je vaak, maar als je van de boot stapt ervaar je het echt. Je stapt letterlijk van de boot af en je loopt op de kade met het zicht op de haven. Je loopt een paar stappen en je staat direct in het dorpje West-Terschelling.

Rustig lopend verder de straat in, dan zie je de gemoedelijke en een gezellige winkels en de restaurants. Terwijl je verder de straat door loopt, zie je aan het eind de mooie en indrukwekkende Brandaris. Een van de oudste nog werkende vuurtorens in Nederland.

Geniet ook van de duinen en bossen op de fiets, huur een scooter of ga lekker wandelen. Maar met een boek op een terrasje niets doen, mag ook.

Vakantiehuis Terschelling

Wij bieden vele vakantiehuizen op het prachtige eiland Terschelling. Kijk snel wat wij aanbieden. Want we hebben vakantiehuizen dichtbij het strand, nabij het bos, in een dorp en nog vele mooie plekken. Jouw vakantiehuis Terschelling is er beslist bij. Het ene vakantiehuis biedt een sauna aan, de andere heeft een luxe keuken, de andere heeft enorm veel ruimte om het huis. Kijk naar deze prachtige vakantiehuizen en laat je verassen.

Vakantiehuis Terschelling

Texel

Texel is het grootste eiland van de Waddeneilanden, makkelijke en snel te bereiken vanuit Den Helder. Het meest Westelijk gelegen eiland biedt als voordeel dat veel regen en wolken over het eiland heengaan, waardoor het vaak goed weer is op het eiland. Vergeleken met de andere eilanden en het vaste land. Het eiland biedt vele leuke dorpjes, musea, bezienswaardigheden, de bekende Texelse schapen en veel natuur. Iedereen die op Texel is geweest, komt beslist terug! Texel is genieten.

Vakantiehuis Texel

De vakantiehuizen op Texel, die wij aanbieden zijn zo verschillend en erg mooi. Enkele hebben een plekje aan het water, of zelfs een terras. Van oudere huizen tot moderne strakke woningen. Dichtbij zee en strand of zelfs een woning met zwembad. Jouw vakantiehuis Texel is er beslist bij.

Enkele vakantiehuizen staan op een vakantiepark en dat kan een voordeel zijn als je met meerdere mensen gaat of met kinderen. Dus die variatie aan huizen maakt Texel speciaal als eiland om te bezoek en je vrij te voelen en om optimaal te genieten.

Vakantiehuis Texel

Een vakantiehuis huren op Terschelling of Texel. Gewoon doen!