Fantastisch huis voor 6 personen, met een prachtige tuin en privé zwembad in de stad van Can Picafort.
De diversiteit aan groen rondom het exterieur van dit prachtige huis, transformeert alle hoeken tot de perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van de sfeer en het uitzicht over de natuur terwijl u in het zwembad ligt te zonnebaden op een van de 6 ligstoelen of direct op het gazon . Dit is een chloorfilterbad van 9 x 4,5 meter en heeft een waterdiepte van 1 tot 2 meter. Het is mogelijk om een veiligheidshek voor kinderen eromheen te plaatsen. Er is ook een buitendouche als u snel wilt afkoelen voordat u een heerlijke barbecue gaat maken die u op het terras kunt gebruiken. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

Binnen is het huis vrij eenvoudig en comfortabel, met de nadruk op de prachtige Mallorcaanse stijl die het echt speciaal maakt. Als u binnenkomt, vindt u een woon-eetkamer met satelliet-tv en airconditioning die naar de keuken leidt. Het is uitgerust met een keramische kookplaat, oven, vaatwasser, enz. En de wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier. Het huis beschikt over drie slaapkamers om te rusten, allemaal met airconditioning en een kast. Twee van hen hebben twee eenpersoonsbedden en uitgang naar een balkon met uitzicht op het zwembad. De laatste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en ruimte voor een babybedje. Een tweede babybedje en twee kinderstoelen zijn ook beschikbaar. Ten slotte biedt de accommodatie twee badkamers, een met een douche en de andere met een badkuip.

Can Picafort is een rustig, maar tegelijkertijd levendig kustgebied waar vooral de zomer het perfecte seizoen wordt om te genieten van het strand dat op slechts 1,6 km van de accommodatie ligt. De stad biedt een prachtige promenade om te genieten van lange wandelingen langs de zee, strandbars en restaurants en meer. Het strand is uitgebreid en ideaal om watersporten te beoefenen. We raden ten zeerste aan om een bezoek te brengen aan het natuurpark van s’Albufera en te genieten van een heerlijke paella in elk restaurant aan de kust. Een nog levendiger plek is Puerto de Alcudia, niet ver weg en de plek om van het nachtleven te genieten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Het houden van evenementen is verboden.
Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Afstanden
Strand: 1,6 km – Son Bauló, Can Picafort
Luchthaven: 66.4 km – Son Sant Joan
Golfbaan: 16.1 km – Golf Alcanada
Woonplaats: 0,027 km – Can Picafort
Treinstation: 14,1 km – Sa Pobla
Bushalte: 1,5 km – Kan Picafort
Veerboot: 13.9 km – Puerto de Alcúdia
Ziekenhuis: 26.4 km – Hospital Comarcal de Inca

Toeristenlicentie: ETV / 2522

De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.