Deze aanbieding is helaas niet meer geldig


Kom ook griezelen en genieten met de hele familie, tijdens de Toverland Halloween Days 2022. De dagen worden korter en de nachten worden langer. En dat is dan namelijk weer de tijd van het jaar, waarin je de stuipen op het lijf worden gejaagd. Het bijzonder leuke van Toverland is dat ze 2 verschillende soorten Halloween festiviteiten organiseren. Eén voor de jonge bezoekers tot een jaar of 12. Oftewel onder de noemer: “Griezelen met een lach”. En één voor de wat oudere bezoekers vanaf ongeveer 12 jaar oud. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je entree tickets voor dit jaarlijkse festival bestellen.

Klik hier om je entree tickets voor de Toverland Halloween Days te bestellen.

https://www.youtube.com/watch?v=7Ah4wJYssPo

Toverland Halloween Days 2022 onder de 12 jaar:

Je wilt wel graag eens een Halloween evenement meemaken, maar je wilt beslist niet schrikken of angst aangejaagd worden? Kom dan maar eens langs tijdens de gezinsvriendelijke Halloween Days in oktober en november 2022. Tijdens die dagen kun je namelijk heerlijk griezelen met een lach. Verbaas je bijvoorbeeld over de duizenden pompoenen in de meest fantasierijke uitvoeringen en creaties. Of ga eens kijken bij de ‘grie-zellige’ shows en Halloween-belevingen. Behalve genieten van de Halloween avonturen, zijn al je favoriete attracties ook gewoon toegankelijk. Dus twijfel is niet nodig, wanneer zien we jou in

Verkleden en schminken is toegestaan voor kinderen tot en met 12 jaar. Dat is om verwarring te voorkomen met de acteurs en entertainers in het park. 

Toverland Halloween Days ouder dan 12 jaar:

Als de schemering is ingezet en de zon is weggezakt, dan komen de meest gruwelijke gedaantes tot leven in Toverland. Ze kruipen uit alle hoeken en gaten van het park. En eigenlijk ben je nergens ben meer veilig voor ze. Het is dan ook raadzaam om al je moed maar bij elkaar verzamelen. Je zult het nodig zijn…….. In de 3 haunted houses, 2experiences en 5 gratis scare zones vinden de bizarre gruwelijkheden plaats! En het spookt er!

Bovendien kun je ook het Mexicaanse dodenfeest mee vieren. Tot het einde der tijden dwalen over de zeebodem tussen gruwelijke bemanningsleden. Of stap eens binnen in een verlaten landhuis. Dankzij de Fear Pass huiver je de hele avond lang bij alles voor één vaste prijs, ook bij de betaalde experiences!

Toverland Halloween Days

Wat kun je verwachten:

  • Een spannende parade met alle gruwels.
  • Huiveringwekkende avond vol scares.
  • Toegang tot de 5 spannende scare zonesShadows of the Sea, Morgana’s Frozen Knights, DesTroy, Cirque (met traditioneel funhouse!) en Fiesta de los Muertos.
  • Natuurlijk toegang tot je favoriete achtbanen en wildwaterbanen, maar dan in het donker.
  • De magische afsluiting met spectaculair vuurwerk.

Wanneer worden de Toverland Halloween Days 2022 georganiseerd:

Voor personen boven de 12 jaar oud: Op 8, 15, 22 tot en met 24, 26 tot en met 31 oktober en 5 november 2022 van 18.30 – 23.00 uur

Voor kinderen onder de 12 jaar oud: Op 8, 9, 15 en 16 oktober, 22 tot en met 31 oktober, 5 en 6 november 2022 van 10.00 – 18.00 uur

Toverland Halloween Days

Belangrijk om te weten:

Je kunt een Early Bird korting van 7,00 krijgen als je op tijd (minimaal 7 dagen van tevoren) je entree ticket besteld.

Voor entree tickets die je op datum besteld, niet 7 dagen van tevoren, krijg je een korting van 2,00 per kaartje.

Klik hier om je entree tickets voor de Toverland Halloween Days te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuiPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer Halloween festiviteiten.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 8 oktober t/m zo 6 november 2022

Openingstijden

Voor kinderen onder de 12 jaar oud 10.00 - 18.00 uur
Voor personen boven de 12 jaar oud 18.30 - 23.00 uur

Prijs

Volwassenen 32,50
kinderen tot en met 11 jaar 17,50

Locatie

Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com